Consilierul Țurcanu vrea Grădină Zoologică la Cornișa

Consilierul Țurcanu vrea Grădină Zoologică la Cornișa

După mini invazia de vulpi din Parcul de Agrement Cornișa, directorului DSPSA, Eugen Țurcanu, care este și consilier local, a gândit el că poate transforma zona respectivă într-una cu adevărat atractivă.

Parcul Cornișa fiind situat la marginea orașului și având ieșire spre Pădurea Baisa, nu de puține ori am avut surpriza să fim vizitați de vulpi, căpriori, iepuri de câmp, arici. Am mai lansat ideea de amenaja o mini grădină zoologică atât cu animale sălbatice care le avem în arealul nostru cât și cu animale domestice. Sunt copii care stau la bloc și nu au acces la rude la țară și nu mai știu să deosebească rața de gâscă și în felul acesta am putea veni și în sprijinul cadrelor didactice care și-ar putea desfășura orele în aer liber, arătându-le copiilor tot felul de animale și păsări, a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement.

Consilierul local a dat exemplu municipiul Roman, care are amenajat chiar în centrul localității o asemenea grădiniță zoologică, fiind o reală atracție atât pentru romașcani cât și pentru cei care tranzitează locul.

 

Spune-ne opinia ta