Consilierii județeni au repartizat banii pentru drumuri: "Cetățenii trebuie să știe asta..."

Consilierii judeteni s-au intalnit, marti dimineata, in cadrul unei sedinte extraordinare, pentru a vota proiectul de hotarare privind alocarea sumelor de bani pentru drumurile judetene si comunale din judetul Botosani.

Consilierii județeni au repartizat banii pentru drumuri: "Cetățenii trebuie să știe asta..."

Inainte de startul votului, consilierul judetean Radu Anton, fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, a cerut presedintelui Consiliului Judetean ca cetatenii judetului sa fie informati cu privire la drumurile judetene si comunale care urmeaza sa fi asfaltate sau pietruite.

"Nu comentez suma care este repartizata UAT-urilor si Directiei Judetene de Drumuri, care este extrem de mica fata de necesarul de care au nevoie primariile. Cat de rele sunt drumurile si cat suntem de ramasi in urma. O singura chestie solicit, ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean prin aceste sume repartizate  sa se prezinte cati kilometri de drum comunal va fi imbunatatiti de la o categorie la alta, de la pamant la piatra, de la piatra la asfalt, cate drumuri judetene si comunale sunt asfaltate, care sunt intr-o stare de degradare. Cetatenii trebuie sa stie asta", a precizat Radu Anton.

Costica Macaleti, presedintele CJ Botosani, a precizat ca Directia de Drumuri Judetene Botosani a prezentat deja o situatie cu drumurile care au prioritate, urmand ca acelasi lucru sa-l faca si primariile.

"Domnul director de la Drumuri a prezentat o situatie cu drumurile judetene, cu banii alocati si ce anume atacam ca prioritate, iar la drumurile comunale o sa cerem de la UAT-uri sa raspunda sa solicitarea dumneavoastra.", a raspuns Costica Macaleti.

In cele din urma proiectul de hotarare a fost aprobat, iar sumele repartizate pentru fiecare primarie in parte le puteti vedea AICI.



 

 

Spune-ne opinia ta