Consilierii județeni au repartizat banii pentru drumuri: "Cetățenii trebuie să știe asta..."

Consilierii judeteni s-au intalnit, marti dimineata, in cadrul unei sedinte extraordinare, pentru a vota proiectul de hotarare privind alocarea sumelor de bani pentru drumurile judetene si comunale din judetul Botosani.

Consilierii județeni au repartizat banii pentru drumuri: "Cetățenii trebuie să știe asta..."

Inainte de startul votului, consilierul judetean Radu Anton, fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, a cerut presedintelui Consiliului Judetean ca cetatenii judetului sa fie informati cu privire la drumurile judetene si comunale care urmeaza sa fi asfaltate sau pietruite.

"Nu comentez suma care este repartizata UAT-urilor si Directiei Judetene de Drumuri, care este extrem de mica fata de necesarul de care au nevoie primariile. Cat de rele sunt drumurile si cat suntem de ramasi in urma. O singura chestie solicit, ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean prin aceste sume repartizate  sa se prezinte cati kilometri de drum comunal va fi imbunatatiti de la o categorie la alta, de la pamant la piatra, de la piatra la asfalt, cate drumuri judetene si comunale sunt asfaltate, care sunt intr-o stare de degradare. Cetatenii trebuie sa stie asta", a precizat Radu Anton.

Costica Macaleti, presedintele CJ Botosani, a precizat ca Directia de Drumuri Judetene Botosani a prezentat deja o situatie cu drumurile care au prioritate, urmand ca acelasi lucru sa-l faca si primariile.

"Domnul director de la Drumuri a prezentat o situatie cu drumurile judetene, cu banii alocati si ce anume atacam ca prioritate, iar la drumurile comunale o sa cerem de la UAT-uri sa raspunda sa solicitarea dumneavoastra.", a raspuns Costica Macaleti.

In cele din urma proiectul de hotarare a fost aprobat, iar sumele repartizate pentru fiecare primarie in parte le puteti vedea AICI. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Alin Bejan: ”Speram sa anihilam jucatorii lor care fac diferenta”

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
242

Costel Enache va fi suspendat pentru jocul cu constantenii, dupa ce a fost trimis in tribuna de centralul Sebastian Coltescu, iar la conferinta de presa organizata inaintea meciului a fost prezent sec...

FC Botosani a pus in vanzare bilete pentru meciul cu Viitorul Constanta!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
645

Astfel prețul unui bilet este de 20 de lei (intrare generală), iar la tribunele I și II, sectoarele ”B” prețul biletului va fi de 40 lei.Programul casei de bilete:Sâmbăt...

IMAGINI INCREDIBILE din vestiarul celor de la Poli Iasi, la finalul partidei cu FC Botosani! Iesenii au facut prapad - FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
2495

FC Botoșani și Poli Iași au oferit un spectacol total aseară pe teren într-un 3-3 de toată frumusețea. Meciul a fost unul cu răsturnări de scor, penalty-uri și eliminări ale tehnicieni...