Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"

Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"
Contul de execuție al bugetului propriu județean l-a nemulțumit pe un consilier județean, care a spus că la capitolul dezvoltare la fiecare final de an execuția nu este cea așteptată.

Consilierul Dorin Ciuștea a spus, miercuri, în cadrul ședinței de Consiliu Județan, că de fiecare dată când a cerut explicații răspunsurile primite nu au fost mulțumitoare.

“Tot întreb de vreo trei ani în plenul Consiliului Județean de ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare? Dacă întreb vara sau primăvara mi se spune că a fost iarna, dacă întreb toamna mi se spune că a fost vara, dacă întreb acuma mi se spune că a fost și vară și iarnă. Totuși sunt niște proiecte în derulare foarte importante cărora nu le acordăm chiar atenția principală. Asta voiam să remarc", a spus Dorin Ciuștea.

În replică, președintele Consiliului Județean i-a transmis acestuia că instituția pe care o conduce acordă importanță tuturor proiectelor pe care le are în dreulare și care respectă graficele.

“Proiectele pe care le are în derulare instituția Consiliului Județean sunt toate în grafic. Având în vedre că fonduri europene nu au fost, nu a fost sesiune de depunere, nu au apărut alte proiecte noi, asta este o realitate, dar ceea ce am avut conform contractului, Consiliul Județean a respectat graficul", a menționat șeful CJ.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

astăzi, 12:55
25

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

astăzi, 12:24
106

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...

Patinoar pe trotuare! Reproşuri la adresa societăţii Urban Serv – FOTO

astăzi, 11:25
142

Oamenii au sesizat situaţia pe adresa redacţiei Stiri.Botosani.ro şi spun că mai multe persoane au căzut după ce au alunecat pe gheaţa de pe trotuare şi susţin că nu este normal să fie o as...