Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"

Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"
Contul de execuție al bugetului propriu județean l-a nemulțumit pe un consilier județean, care a spus că la capitolul dezvoltare la fiecare final de an execuția nu este cea așteptată.

Consilierul Dorin Ciuștea a spus, miercuri, în cadrul ședinței de Consiliu Județan, că de fiecare dată când a cerut explicații răspunsurile primite nu au fost mulțumitoare.

“Tot întreb de vreo trei ani în plenul Consiliului Județean de ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare? Dacă întreb vara sau primăvara mi se spune că a fost iarna, dacă întreb toamna mi se spune că a fost vara, dacă întreb acuma mi se spune că a fost și vară și iarnă. Totuși sunt niște proiecte în derulare foarte importante cărora nu le acordăm chiar atenția principală. Asta voiam să remarc", a spus Dorin Ciuștea.

În replică, președintele Consiliului Județean i-a transmis acestuia că instituția pe care o conduce acordă importanță tuturor proiectelor pe care le are în dreulare și care respectă graficele.

“Proiectele pe care le are în derulare instituția Consiliului Județean sunt toate în grafic. Având în vedre că fonduri europene nu au fost, nu a fost sesiune de depunere, nu au apărut alte proiecte noi, asta este o realitate, dar ceea ce am avut conform contractului, Consiliul Județean a respectat graficul", a menționat șeful CJ.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
663

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1609

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6814

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...