Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"

Consilier județean: "De ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare?"
Contul de execuție al bugetului propriu județean l-a nemulțumit pe un consilier județean, care a spus că la capitolul dezvoltare la fiecare final de an execuția nu este cea așteptată.

Consilierul Dorin Ciuștea a spus, miercuri, în cadrul ședinței de Consiliu Județan, că de fiecare dată când a cerut explicații răspunsurile primite nu au fost mulțumitoare.

“Tot întreb de vreo trei ani în plenul Consiliului Județean de ce avem o execuție așa de proastă, de fiecare dată, la dezvoltare? Dacă întreb vara sau primăvara mi se spune că a fost iarna, dacă întreb toamna mi se spune că a fost vara, dacă întreb acuma mi se spune că a fost și vară și iarnă. Totuși sunt niște proiecte în derulare foarte importante cărora nu le acordăm chiar atenția principală. Asta voiam să remarc", a spus Dorin Ciuștea.

În replică, președintele Consiliului Județean i-a transmis acestuia că instituția pe care o conduce acordă importanță tuturor proiectelor pe care le are în dreulare și care respectă graficele.

“Proiectele pe care le are în derulare instituția Consiliului Județean sunt toate în grafic. Având în vedre că fonduri europene nu au fost, nu a fost sesiune de depunere, nu au apărut alte proiecte noi, asta este o realitate, dar ceea ce am avut conform contractului, Consiliul Județean a respectat graficul", a menționat șeful CJ.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta