Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Un post de director din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, de la una dintre Direcții, a fost scos la concurs. Postul a rămas vacant după plecarea lui Cornel Herghelegiu din cadrul instituției. 

Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Primaria municipiului Botosani organizeaza in perioada 10 -12 ianuarie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de director executiv al Directiei Dezvoltare Locald din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botosani.

Candidatii care se inscriu trebuie sa aiba studii universitare de licentii absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor ingineresti; - studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administraliei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice. - vechime in munca in specialitatea studiilor necesare de minimum 3 ani. exercitarii functiei publice.

Concursul va avea loc la sediul Primariei municipiului Botosani si va fi alcatuit din doua probe, dupa urmatorul calendar: - proba scrisa - 10 ianuarie 2017 ora 10.00; - interviul - 12ianuarie 2017.

Dosarele de inscriere se pot depune pand la data de 27 decembrie 2016, ora 16.00 la sediul Primariei municipiului Botosani, Piata Revolutiei nr. 1 , camera 1.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

astăzi, 20:42
1613

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

astăzi, 20:31
518

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

astăzi, 19:59
791

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...