Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Un post de director din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, de la una dintre Direcții, a fost scos la concurs. Postul a rămas vacant după plecarea lui Cornel Herghelegiu din cadrul instituției. 

Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Primaria municipiului Botosani organizeaza in perioada 10 -12 ianuarie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de director executiv al Directiei Dezvoltare Locald din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botosani.

Candidatii care se inscriu trebuie sa aiba studii universitare de licentii absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor ingineresti; - studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administraliei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice. - vechime in munca in specialitatea studiilor necesare de minimum 3 ani. exercitarii functiei publice.

Concursul va avea loc la sediul Primariei municipiului Botosani si va fi alcatuit din doua probe, dupa urmatorul calendar: - proba scrisa - 10 ianuarie 2017 ora 10.00; - interviul - 12ianuarie 2017.

Dosarele de inscriere se pot depune pand la data de 27 decembrie 2016, ora 16.00 la sediul Primariei municipiului Botosani, Piata Revolutiei nr. 1 , camera 1.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1531

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1821

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

Duminică, 19 Noiembrie 2017
797

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...