Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Un post de director din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, de la una dintre Direcții, a fost scos la concurs. Postul a rămas vacant după plecarea lui Cornel Herghelegiu din cadrul instituției. 

Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Primaria municipiului Botosani organizeaza in perioada 10 -12 ianuarie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de director executiv al Directiei Dezvoltare Locald din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botosani.

Candidatii care se inscriu trebuie sa aiba studii universitare de licentii absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor ingineresti; - studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administraliei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice. - vechime in munca in specialitatea studiilor necesare de minimum 3 ani. exercitarii functiei publice.

Concursul va avea loc la sediul Primariei municipiului Botosani si va fi alcatuit din doua probe, dupa urmatorul calendar: - proba scrisa - 10 ianuarie 2017 ora 10.00; - interviul - 12ianuarie 2017.

Dosarele de inscriere se pot depune pand la data de 27 decembrie 2016, ora 16.00 la sediul Primariei municipiului Botosani, Piata Revolutiei nr. 1 , camera 1.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

astăzi, 20:13
340

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

astăzi, 19:27
198

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...

20 de contracte de finanțare semnate de primarii din Botoșani, în prezența directorului AFIR! FOTO

astăzi, 17:11
371

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu, a fost prezent, vineri, la Botoșani, pentru a semna contractele de finanțare a proiectelor depuse de...