Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Un post de director din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, de la una dintre Direcții, a fost scos la concurs. Postul a rămas vacant după plecarea lui Cornel Herghelegiu din cadrul instituției. 

Post de director scos la concurs, la Primăria Botoșani

Primaria municipiului Botosani organizeaza in perioada 10 -12 ianuarie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de director executiv al Directiei Dezvoltare Locald din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botosani.

Candidatii care se inscriu trebuie sa aiba studii universitare de licentii absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor ingineresti; - studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administraliei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice. - vechime in munca in specialitatea studiilor necesare de minimum 3 ani. exercitarii functiei publice.

Concursul va avea loc la sediul Primariei municipiului Botosani si va fi alcatuit din doua probe, dupa urmatorul calendar: - proba scrisa - 10 ianuarie 2017 ora 10.00; - interviul - 12ianuarie 2017.

Dosarele de inscriere se pot depune pand la data de 27 decembrie 2016, ora 16.00 la sediul Primariei municipiului Botosani, Piata Revolutiei nr. 1 , camera 1.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Român păcălit pe autostradă, în drum spre România. Avertisment pentru toți soferii: "Sunt mână-n mână"

astăzi, 13:36
568

Românul traversa cu mașina Autostrada A3 din Germania, iar la 35 de kilometri, în apropiere de Passau și de granița cu Austria, i s-a stricat autoturismul.Cei doi bărbați rom&acir...

Țigări de contrabandă ascunse în cutiile cu mere. Femeia se afla într-un microbuz care intra în România!

astăzi, 12:39
203

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor personale, 3.400 ţigarete diverse mărci, pe care un cetă...

Mașină radiată în Belgia, oprită la frontiera cu Republica Moldova!

astăzi, 12:36
116

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autovehicul marca Ford Transit, care figura ca fii...