Concurenţă enormă pentru un post de ofiţer scos la concurs de ISU Botoşani!

Bătălie acerbă pentru un post de ofiţer scos la concurs de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. Postul de ofiţer specialist II la compartimentul Control şi Activităţi Preventive a stârnit interesul a zeci de botoşăneni. 

Concurenţă enormă pentru un post de ofiţer scos la concurs de ISU Botoşani!

Anunţul privind scoaterea la concurs a funcţiei a fost publicat pe 30 decembrie, iar înscrierile s-au finalizat în data de 10 ianuarie. Nu mai puţin de 60 de candidaţi se "bat" pentru această funcţie.

Atribuţiile postului sunt desfăşurarea de activităţi de informare preventivă în rândul cetăţenilor, conlucrarea cu autorităţile publice pentru elaborarea reglementărilor specifice situaţiilor de urgenţă şi întocmirea şi actualizarea evidenţelor nominale şi statistici repartizate.

O altă funcţie scoasă la concurs la care concurenţa este foarte mare este cea de subofiţer tehnic principal la compartimentul financiar, pentru aceasta optând 44 de candidaţi. Pentru cea de ofiţer specialist I tehnic au optat 28 de candidaţi, iar pentru cele de subofiţer tehnic principal şi ofiţer specialist II s-au înscris, 19, respectiv 16 candidaţi.  

Candidaţii vor fi supuşi unei testări psihologice, unui test al aptitudinilor fizice şi unui test al cunoştinţelor teoretice. Concursul se va finaliza la jumătatea lunii martie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
415

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
53

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
73

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...