Comuna Unțeni intră în zona drumurilor modernizate

Comuna Unțeni intră în zona drumurilor modernizate

Locuitorii comunei Unțeni și nu numai ei ci și cei care vor traversa localitățile din arealul unității administrativ teritoriale, vor avea surpriza să constate că drumurile au suferit transformări esențiale.

După cum a declarat primarul, Constantin Paladi, în urmă cu mai bine de un an a fost finalizat Drumul Comunal din Unțeni în valoare de peste 2 milioane de lei.

În prezent suntem la alt nivel și se lucrează la drumul comunal Burlești – Unțeni ce se întinde pe o lungime de 9 kilometri și mai lucrăm încă 4 kilometri în satul Mănăstireni la nivelul Drumului Național. Se lucrează într-un ritm de care suntem mulțumiți și sperăm ca până la jumătatea anului, iunie-iulie, cred eu, vom finaliza întreaga investiție”, a mai completat primarul comunei Unțeni, Constantin Paladi.

Lucrările la drumurile din Unțeni au fost demarate în luna octombrie 2018, acestea implicând de la asfaltare până la amenajarea de rigole și chiar podețe în fața locuințelor locuitorilor din zonă. Costul lucrărilor pentru cele două tronsoane de drum se ridică la aproape 13 milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta