Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

La scurt timp de la trimiterea în judecată a unui primar din judeţ pentru abuz în serviciu, viceprimarul comunei demisionează din funcţie.

Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

În preajma zilei în care primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu după ce a şicanat o familie căreia nu i-a acordat la termen documentele solicitate, o altă informaţie apare în mediul politic- admiistrativ.

Viceprimarul Pavel Costea a renunţat la funcţie, asta în condiţiile în care în ultimii ani, Primăria Călăraşi a fost scena unor conflicte teribile între Elena Vrajotis şi funcţionari din instituţie, motiv pentru care Instituţia Prefectului a dispus mai multe controale în cursul anului trecut.

Pavel Costea admite faptul că a renunţat la funcţia de viceprimar. "Am renunţat din motive de sănătate", spune acesta, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

Oamenii din sat însă susţin o cu totul altă variantă, şi anume că primarul Elena Vrajotis ar fi încercat să-l convingă să îşi asume măcar o parte din despăgubirea la care Primăria Călăraşi a fost obligată să o plătească unei familii de fermieri pentru faptul că a suferit prejudicii din cauză că nu a primit la timp documentele solicitate. "Omul a şi ajuns la spital zilele trecute, i s-a făcut rău la Primărie. Se pleacă din Primărie, cel puţin în ultimul an au părăsit instituţia mulţi funcţionari pentru că nu se mai poate lucra acolo", susţin oamenii.

Despre trimiterea în judecată a primarului Elena Vrajotis, citiţi aici:

Botoşani: Primar acuzat de abuz în serviciu, trimis în judecată! Primăria- obligată la plata de despăgubiri

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

astăzi, 20:42
1483

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

astăzi, 20:31
510

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

astăzi, 19:59
779

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...