Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

La scurt timp de la trimiterea în judecată a unui primar din judeţ pentru abuz în serviciu, viceprimarul comunei demisionează din funcţie.

Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

În preajma zilei în care primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu după ce a şicanat o familie căreia nu i-a acordat la termen documentele solicitate, o altă informaţie apare în mediul politic- admiistrativ.

Viceprimarul Pavel Costea a renunţat la funcţie, asta în condiţiile în care în ultimii ani, Primăria Călăraşi a fost scena unor conflicte teribile între Elena Vrajotis şi funcţionari din instituţie, motiv pentru care Instituţia Prefectului a dispus mai multe controale în cursul anului trecut.

Pavel Costea admite faptul că a renunţat la funcţia de viceprimar. "Am renunţat din motive de sănătate", spune acesta, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

Oamenii din sat însă susţin o cu totul altă variantă, şi anume că primarul Elena Vrajotis ar fi încercat să-l convingă să îşi asume măcar o parte din despăgubirea la care Primăria Călăraşi a fost obligată să o plătească unei familii de fermieri pentru faptul că a suferit prejudicii din cauză că nu a primit la timp documentele solicitate. "Omul a şi ajuns la spital zilele trecute, i s-a făcut rău la Primărie. Se pleacă din Primărie, cel puţin în ultimul an au părăsit instituţia mulţi funcţionari pentru că nu se mai poate lucra acolo", susţin oamenii.

Despre trimiterea în judecată a primarului Elena Vrajotis, citiţi aici:

Botoşani: Primar acuzat de abuz în serviciu, trimis în judecată! Primăria- obligată la plata de despăgubiri

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
153

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
323

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1023

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...