Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

La scurt timp de la trimiterea în judecată a unui primar din judeţ pentru abuz în serviciu, viceprimarul comunei demisionează din funcţie.

Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

În preajma zilei în care primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu după ce a şicanat o familie căreia nu i-a acordat la termen documentele solicitate, o altă informaţie apare în mediul politic- admiistrativ.

Viceprimarul Pavel Costea a renunţat la funcţie, asta în condiţiile în care în ultimii ani, Primăria Călăraşi a fost scena unor conflicte teribile între Elena Vrajotis şi funcţionari din instituţie, motiv pentru care Instituţia Prefectului a dispus mai multe controale în cursul anului trecut.

Pavel Costea admite faptul că a renunţat la funcţia de viceprimar. "Am renunţat din motive de sănătate", spune acesta, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

Oamenii din sat însă susţin o cu totul altă variantă, şi anume că primarul Elena Vrajotis ar fi încercat să-l convingă să îşi asume măcar o parte din despăgubirea la care Primăria Călăraşi a fost obligată să o plătească unei familii de fermieri pentru faptul că a suferit prejudicii din cauză că nu a primit la timp documentele solicitate. "Omul a şi ajuns la spital zilele trecute, i s-a făcut rău la Primărie. Se pleacă din Primărie, cel puţin în ultimul an au părăsit instituţia mulţi funcţionari pentru că nu se mai poate lucra acolo", susţin oamenii.

Despre trimiterea în judecată a primarului Elena Vrajotis, citiţi aici:

Botoşani: Primar acuzat de abuz în serviciu, trimis în judecată! Primăria- obligată la plata de despăgubiri

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
92

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
90

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...