Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

La scurt timp de la trimiterea în judecată a unui primar din judeţ pentru abuz în serviciu, viceprimarul comunei demisionează din funcţie.

Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

În preajma zilei în care primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu după ce a şicanat o familie căreia nu i-a acordat la termen documentele solicitate, o altă informaţie apare în mediul politic- admiistrativ.

Viceprimarul Pavel Costea a renunţat la funcţie, asta în condiţiile în care în ultimii ani, Primăria Călăraşi a fost scena unor conflicte teribile între Elena Vrajotis şi funcţionari din instituţie, motiv pentru care Instituţia Prefectului a dispus mai multe controale în cursul anului trecut.

Pavel Costea admite faptul că a renunţat la funcţia de viceprimar. "Am renunţat din motive de sănătate", spune acesta, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

Oamenii din sat însă susţin o cu totul altă variantă, şi anume că primarul Elena Vrajotis ar fi încercat să-l convingă să îşi asume măcar o parte din despăgubirea la care Primăria Călăraşi a fost obligată să o plătească unei familii de fermieri pentru faptul că a suferit prejudicii din cauză că nu a primit la timp documentele solicitate. "Omul a şi ajuns la spital zilele trecute, i s-a făcut rău la Primărie. Se pleacă din Primărie, cel puţin în ultimul an au părăsit instituţia mulţi funcţionari pentru că nu se mai poate lucra acolo", susţin oamenii.

Despre trimiterea în judecată a primarului Elena Vrajotis, citiţi aici:

Botoşani: Primar acuzat de abuz în serviciu, trimis în judecată! Primăria- obligată la plata de despăgubiri

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoşani - Dinamo, amânat? "Este părerea tuturor că nu trebuie să se joace!"

astăzi, 20:24
498

În această seară, de la ora 20:45, era programat cel mai aşteptat meci din play-out, FC Botoşani - Dinamo. Totuşi, există varianta ca duelul să nu aibă loc, din cauza ninsorii care s-a abătu...

Doi copii au chemat pompierii pentru a salva trei cățeluși rămași captivi într-un subsol! FOTO

astăzi, 17:50
662

Acțiune dificilă a pompierilor botoșăneni, care au fost solicitați de coi copii să salveze trei căței rămași captivi în subsolul unei clădiri părăsite.S-a întâmplat ...

ASTĂZI - Obiceiuri de Alexii, ziua în care şarpele iese din pământ!

astăzi, 12:26
823

Alexie din calendarul popular, serbat in ziua de 17 martie, este considerat a fi patronul tuturor vietuitoarelor care au hibernat in subteran (reptilele, mai ales) sau au stat ascunse sub coaja copaci...