Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

La scurt timp de la trimiterea în judecată a unui primar din judeţ pentru abuz în serviciu, viceprimarul comunei demisionează din funcţie.

Comună din judeţ rămasă fără viceprimar!

În preajma zilei în care primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu după ce a şicanat o familie căreia nu i-a acordat la termen documentele solicitate, o altă informaţie apare în mediul politic- admiistrativ.

Viceprimarul Pavel Costea a renunţat la funcţie, asta în condiţiile în care în ultimii ani, Primăria Călăraşi a fost scena unor conflicte teribile între Elena Vrajotis şi funcţionari din instituţie, motiv pentru care Instituţia Prefectului a dispus mai multe controale în cursul anului trecut.

Pavel Costea admite faptul că a renunţat la funcţia de viceprimar. "Am renunţat din motive de sănătate", spune acesta, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

Oamenii din sat însă susţin o cu totul altă variantă, şi anume că primarul Elena Vrajotis ar fi încercat să-l convingă să îşi asume măcar o parte din despăgubirea la care Primăria Călăraşi a fost obligată să o plătească unei familii de fermieri pentru faptul că a suferit prejudicii din cauză că nu a primit la timp documentele solicitate. "Omul a şi ajuns la spital zilele trecute, i s-a făcut rău la Primărie. Se pleacă din Primărie, cel puţin în ultimul an au părăsit instituţia mulţi funcţionari pentru că nu se mai poate lucra acolo", susţin oamenii.

Despre trimiterea în judecată a primarului Elena Vrajotis, citiţi aici:

Botoşani: Primar acuzat de abuz în serviciu, trimis în judecată! Primăria- obligată la plata de despăgubiri

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr drogat, cules de două ori de pe stradă. A refuzat internarea de la Psihiatrie și a încercat să fugă de la UPU!

Marţi, 17 Iulie 2018
675

Tânărul care duminică seara a ajuns la Psihiatrie, după ce medicii i-au găsit în buzunare pliculețe cu substanțe necunoscute, a fost externat imediat ce a fost stabilizat. Numai că ...

Bani mai multi pentru asistentii care au in ingrijire adulti cu handicap, dar si restrictii si amenzi!

Marţi, 17 Iulie 2018
340

Guvernul a decis marti, in sedinta, ca asistenul personal care ingrijeste un adult cu handicap accentuat sa primeasca, pe langa salariu, o alocatie lunara de 600 de lei pe luna, iar cel care ingrijest...

Ni-i trimite acasă: Primărița Romei le dă bani romilor să se întoarcă în România. Primii 14 sunt gata de plecare! VIDEO

Marţi, 17 Iulie 2018
438

Programul inițiat de Primăria Romei se intitulează "întoarcere asistată" și este soluția găsită de Virginia Raggi, primarul capitalei italiene, la problema cetățenilor r...