Colindatori la Palat!

Colindatori la Palat!
Palatul Administrativ a rasunat astazi de colinde, oficialii din Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Botosani fiind pregatiti, in acest sens, cu un brad impodobit, care are o inaltime de aproape sapte metri.

Colindatorii, care au venit tocmai din comuna Fantanele, judetul Suceava, dar si din comuna Vorona, judetul Botosani, au fost primiti de doar o parte dintre sefii celor doua institutii, respectiv Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani, intrucat cei doi vicepresedinti ai CJ, dar si prefectul Cristian Roman, nu se aflau in institutie.

"E un gest placut si ne bucuram foarte mult ca am primit aceasta echipa de colindatori, ne-a mai inseninat, ne-a facut sa intram in atmosfera de sarbatori. I-am intampinat cu ganduri bune si urari de sarbatori fericite, de bucurie si de La muti ani!", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Caiutii, caprele si membrii fanfarei care au incantat gazdele din Palatul Administrativ al judetului Botosani au fost intampinati cu colacei, fructe, dar si cu cativa banuti.

"Caiutii si caprele sunt din comuna Fantanele, judetul Suceava, si fanfara in comuna Vorona, judetul Botosani. Ne-am gandit sa o luam din timp cu colindul, ca-i mai bine. Vom mai merge si la Suceava, prin Botosani, la Bucuresti", a spus unul dintre colindatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
123

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
179

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...