Colindatori la Palat!

Colindatori la Palat!
Palatul Administrativ a rasunat astazi de colinde, oficialii din Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Botosani fiind pregatiti, in acest sens, cu un brad impodobit, care are o inaltime de aproape sapte metri.

Colindatorii, care au venit tocmai din comuna Fantanele, judetul Suceava, dar si din comuna Vorona, judetul Botosani, au fost primiti de doar o parte dintre sefii celor doua institutii, respectiv Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani, intrucat cei doi vicepresedinti ai CJ, dar si prefectul Cristian Roman, nu se aflau in institutie.

"E un gest placut si ne bucuram foarte mult ca am primit aceasta echipa de colindatori, ne-a mai inseninat, ne-a facut sa intram in atmosfera de sarbatori. I-am intampinat cu ganduri bune si urari de sarbatori fericite, de bucurie si de La muti ani!", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Caiutii, caprele si membrii fanfarei care au incantat gazdele din Palatul Administrativ al judetului Botosani au fost intampinati cu colacei, fructe, dar si cu cativa banuti.

"Caiutii si caprele sunt din comuna Fantanele, judetul Suceava, si fanfara in comuna Vorona, judetul Botosani. Ne-am gandit sa o luam din timp cu colindul, ca-i mai bine. Vom mai merge si la Suceava, prin Botosani, la Bucuresti", a spus unul dintre colindatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache: "Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri"

astăzi, 16:34
59

Noul sezon competițional va începe în weekendul 20-22 iulie. Roş-alb-albaştrii vor debuta în deplasare cu CFR Cluj, campioana României. După debutul de foc din Gruia c...

Veste proastă pentru români. Se întâmplă de la 1 august

astăzi, 16:24
58

Preţul gazelor naturale pentru clienţii casnici va creşte, începând cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informează Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei pr...

Câinele care a ajutat un biciclist rănit a fost găsit. Cine a adoptat patrupedul!

astăzi, 15:47
579

Câinele care a ajutat un biciclist care se rănise în zona Muntelui Semenic a fost găsit de jandarmi cu ajutorul unei asociații din Reșița, iar patrupedul a ajuns la vicepreședintele ...