Colindatori la Palat!

Colindatori la Palat!
Palatul Administrativ a rasunat astazi de colinde, oficialii din Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Botosani fiind pregatiti, in acest sens, cu un brad impodobit, care are o inaltime de aproape sapte metri.

Colindatorii, care au venit tocmai din comuna Fantanele, judetul Suceava, dar si din comuna Vorona, judetul Botosani, au fost primiti de doar o parte dintre sefii celor doua institutii, respectiv Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani, intrucat cei doi vicepresedinti ai CJ, dar si prefectul Cristian Roman, nu se aflau in institutie.

"E un gest placut si ne bucuram foarte mult ca am primit aceasta echipa de colindatori, ne-a mai inseninat, ne-a facut sa intram in atmosfera de sarbatori. I-am intampinat cu ganduri bune si urari de sarbatori fericite, de bucurie si de La muti ani!", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Caiutii, caprele si membrii fanfarei care au incantat gazdele din Palatul Administrativ al judetului Botosani au fost intampinati cu colacei, fructe, dar si cu cativa banuti.

"Caiutii si caprele sunt din comuna Fantanele, judetul Suceava, si fanfara in comuna Vorona, judetul Botosani. Ne-am gandit sa o luam din timp cu colindul, ca-i mai bine. Vom mai merge si la Suceava, prin Botosani, la Bucuresti", a spus unul dintre colindatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1216

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
427

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
307

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...