Colindatori la Palat!

Colindatori la Palat!
Palatul Administrativ a rasunat astazi de colinde, oficialii din Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Botosani fiind pregatiti, in acest sens, cu un brad impodobit, care are o inaltime de aproape sapte metri.

Colindatorii, care au venit tocmai din comuna Fantanele, judetul Suceava, dar si din comuna Vorona, judetul Botosani, au fost primiti de doar o parte dintre sefii celor doua institutii, respectiv Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, si Paul Secrieru, subprefectul judetului Botosani, intrucat cei doi vicepresedinti ai CJ, dar si prefectul Cristian Roman, nu se aflau in institutie.

"E un gest placut si ne bucuram foarte mult ca am primit aceasta echipa de colindatori, ne-a mai inseninat, ne-a facut sa intram in atmosfera de sarbatori. I-am intampinat cu ganduri bune si urari de sarbatori fericite, de bucurie si de La muti ani!", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Caiutii, caprele si membrii fanfarei care au incantat gazdele din Palatul Administrativ al judetului Botosani au fost intampinati cu colacei, fructe, dar si cu cativa banuti.

"Caiutii si caprele sunt din comuna Fantanele, judetul Suceava, si fanfara in comuna Vorona, judetul Botosani. Ne-am gandit sa o luam din timp cu colindul, ca-i mai bine. Vom mai merge si la Suceava, prin Botosani, la Bucuresti", a spus unul dintre colindatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr găsit spânzurat după ce a fost dat dispărut de familie! Şi-a anunţat moartea pe Facebook! FOTO

astăzi, 08:21
5766

Familia a sesizat dispariția tânărului în vârstă de 24 de ani la o zi după ce acesta nu s-a mai întors acasă. Dănuț Chipăruș locuia în satul Mănăstireni, comun...

"Dorohoiul în imagini" – Expoziţie fotografică la 610 ani de la prima atestare documentară

astăzi, 08:15
16

Anul acesta se împlinesc 610 ani de la prima atestare documentară a municipiului Dorohoi, prilej cu care Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local Dorohoi organizează în perioad...

Botoşănean condamnat după ce a lovit cu maşina un poliţist

astăzi, 07:38
374

La capătul unui proces care a durat doi ani, un botoşănean care în mai 2015 a fost la un pas de a ucide un poliţist în timp ce încerca să scape de oamenii legii a fost condamnat...