Cine i-ar putea lua locul lui Daia!

Viorica Dăncilă este decisă să schimbe mai mulți miniștri a căror imagine este asociată cu Liviu Dragnea și care în ultimul timp nu mai performează pe portofoliile de care răspund. 

Cine i-ar putea lua locul lui Daia!

Publicația Capital anunță că PSD a găsit persoana care va prelua portofoliul de la Agricultură. Sursa care a furnizat informația pentru jurnaliștii Capital a ținut să sublinieze de la bun început că înlocuitorul lui Daea va fi un fermier. Este vorba despre actualul secretar de stat din MADR, Daniel Botănoiu.

”Botănoiu este în primul rând fermier și de aproape 8 ani e Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii. Știe domeniul! E foarte apreciat de industrie și toată lumea cunoaște că e un om cu care poți vorbi direct și aplicat, fără ca el să aducă în discuție cormoranii, oile sau alte aberații”, a declarat sursa citată de Capital.

Daniel Botănoiu este secretar de stat din mai 2012 până în prezent, cu o pauză de două luni în 2016 când a fost eliberat din funcție de Dacian Cioloş.

Potrivit agrointel.ro, premierul Viorica Dăncilă este decisă să schimbe mai mulți miniștri a căror imagine este asociată cu Liviu Dragnea și care în ultimul timp nu mai performează pe portofoliile de care răspund. Unul dintre acesta este și Petre Daea, actualul ministru al Agriculturii. Daea a fost agentul de campanie pentru Liviu Dragnea, iar ulterior pierderii alegerilor din 26 iunie și încarcerării liderului, șeful de la Agricultură a dovedit că nu îl mai preocupă problemele fermierilor, fiind mai mult plecat în delegații externe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liderii PNL de la Botoșani încep să înțeleagă că în lipsa alegerilor anticipate PSD se întoarce la Guvernare!

astăzi, 16:18
104

Liderii PNL de la Botoșani par a înțelege că în condițiile în care nu se va ajunge la alegeri anticipate, atunci, de anul viitor, Viorica Dăncilă și PSD se vor întoarce ...

Încă doi condamnați ridicați de polițiști și escortaţi la Penitenciarul Botoşani

astăzi, 15:36
119

Doi bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul Botoșani după ce și-au primit condamnarea din partea magistraților de la Botoșani și de la Suceava.Primul dintre ei a fost condamnat...

ISU, din nou în prima linie în pregătirea maselor! Peste 2000 de elevi învățați să acorde primul ajutor!

astăzi, 15:26
59

Peste 2 000 de elevi și adulți din municipiile Botoșani și Dorohoi, dar și orașele Săveni și Ștefănești, au exersat astăzi, pe manechine tehnicile de a reda funcțiile vitale ale organismu...