Cine i-ar putea lua locul lui Daia!

Viorica Dăncilă este decisă să schimbe mai mulți miniștri a căror imagine este asociată cu Liviu Dragnea și care în ultimul timp nu mai performează pe portofoliile de care răspund. 

Cine i-ar putea lua locul lui Daia!

Publicația Capital anunță că PSD a găsit persoana care va prelua portofoliul de la Agricultură. Sursa care a furnizat informația pentru jurnaliștii Capital a ținut să sublinieze de la bun început că înlocuitorul lui Daea va fi un fermier. Este vorba despre actualul secretar de stat din MADR, Daniel Botănoiu.

”Botănoiu este în primul rând fermier și de aproape 8 ani e Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii. Știe domeniul! E foarte apreciat de industrie și toată lumea cunoaște că e un om cu care poți vorbi direct și aplicat, fără ca el să aducă în discuție cormoranii, oile sau alte aberații”, a declarat sursa citată de Capital.

Daniel Botănoiu este secretar de stat din mai 2012 până în prezent, cu o pauză de două luni în 2016 când a fost eliberat din funcție de Dacian Cioloş.

Potrivit agrointel.ro, premierul Viorica Dăncilă este decisă să schimbe mai mulți miniștri a căror imagine este asociată cu Liviu Dragnea și care în ultimul timp nu mai performează pe portofoliile de care răspund. Unul dintre acesta este și Petre Daea, actualul ministru al Agriculturii. Daea a fost agentul de campanie pentru Liviu Dragnea, iar ulterior pierderii alegerilor din 26 iunie și încarcerării liderului, șeful de la Agricultură a dovedit că nu îl mai preocupă problemele fermierilor, fiind mai mult plecat în delegații externe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului a fost găsit

astăzi, 15:14
4

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului, pentru care s-au mobilizat pompierii din două județe, Botoșani și Neamț, timp de patru zile, a fost găsit astăzi, la aproximativ doi kilom...

Suntem cei mai tari din Europa! La inflație! De șase luni!

astăzi, 14:51
14

Guvernul actual a reușit în ultimul timp să ne țină constant pe primul loc din Europa, așa că astăzi putem să ne lăudăm că suntem liderii Uniunii Europene, dar la capitolul inflație....

Trei persoane din județ au fost sancționate pentru furt. Două dintre acestea sunt minore

astăzi, 14:06
70

Marți, 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Santa Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 84 de ani cu privire la faptul că i-a fost sustras o sumă de bani din locuinţă....