Cetățenii județului scot la lumină un alt DRUM CATASTROFĂ! Doua mașini avariate din cauza acestui drum: "Va place drumul nostru?" - FOTO
BOTOSANI

Imediat dupa ce au aflat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost in judetul Botosani, insa doar pe traseul Iasi - Targu Frumos - Botosani - Saveni - Avrameni - Manoleasa, mai mult cetateni din judet vor ca ministrul sa mearga sa vada si drumul judetean 294 Mihalaseni - Dangeni.

Cetățenii județului scot la lumină un alt DRUM CATASTROFĂ! Doua mașini avariate din cauza acestui drum: "Va place drumul nostru?" - FOTO

 Oamenii spun ca in stanga este banda de urgenta  Facebook.com

Drumul care era cu piatra, acum e doar cu noroi, iar prin unele locuri se circula doar pe o singura banda, pentru ca altfel soferii risca sa ramana cu masinile in "glod", cum am spune noi, moldovenii. 

Unul dintre oamenii care circula des pe acolo a creat o pagina pe Facebook, pentru ca se pare ca doar asa afla si autoritatile care e situatia "pe teren". 

"Că tot s-a vorbit zilele astea despre vizita Ministrului Transporturilor la Manoleasa, am zis să facem mai cunoscută și problema celor care sunt nevoiți să circule pe DJ 294 Mihălășeni - Dângeni. Ce ziceți, colegii, vă place drumul nostru? Oare pentru ăsta vom plăti rovinietă colorată, ori vor fi radare la pândă?", este un mesaj publicat de autorul paginii.

Mai mult, oamenii spun ca mai mereu sunt masini avariate de drumul prost. Ultimele doua exemple: o masina cu baia de ulei sparta, iar alta care a ramas fara ambreaj.

"Cele mai norocoase scapă doar cu o baie masivă de nămol, însă nu toate au norocul ăsta. Iar asta pentru că e o adevărată aventură să parcurgi acești 11 km aproximativ. Doar în ultimele două săptămâni știm concret că au fost două victime, precum puteți vedea și în pozele de mai jos. Prima victimă a fost Cielo, căreia i-a căzut ambreiajul după aproximativ 5-6 km parcurși din această parte „neagră” a DJ 294. A doua victimă, un Opel Corsa, a reușit să parcurgă drumul, nu însă fără a rămâne cu consecințe: baia de ulei spartă. Consiliul Județean Botoşani afirma în urmă cu ceva timp că acest drum este din piatră, însă nu prea pare. Nu?", se arata pe pagina de Facebook DJ 294 Mihalaseni - Dangeni.




 

 

Spune-ne opinia ta