Ce vrea să facă municipalitatea cu ruina din spatele Băii Centrale!

Ce vrea să facă municipalitatea cu ruina din spatele Băii Centrale!

Ruina din spatele Băii Centrale, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, este unul dintre obiectivele pe care reprezentanții primăriei vor să îl pună în valoare odată cu obținerea fondurilor europene pe noua axă de finanțare.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că respectiva construcție ar putea fi transformată într-un cămin pentru cazurile sociale.

"Ne vom bate pentru a pune în valoare ruina din spatele băii, acea structură din spatele băii și să-i dăm o funcțiune. Putem să-i dăm o funcțiune socială. Așa ne permite proiectul și încercăm și lucrul acesta", a spus primarul Cătălin Flutur. 

Pe vremea fostului primar, Ovidiu Portariuc, s-a dorit amenajarea unui bazin de dimensiuni olimpice, însă din lipsă de fonduri o astfel de investiție nu a mai fost realizată.

Înainte de anii 1990 liderii comunişti ai judeţului doreau construirea unui centru modern de tratament, cu saună şi bazine de înot, dar totul a rămas la stadiul de structură de beton. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

astăzi, 07:10
3063

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1399

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
1087

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...