Ce vrea să facă municipalitatea cu ruina din spatele Băii Centrale!

Ce vrea să facă municipalitatea cu ruina din spatele Băii Centrale!

Ruina din spatele Băii Centrale, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, este unul dintre obiectivele pe care reprezentanții primăriei vor să îl pună în valoare odată cu obținerea fondurilor europene pe noua axă de finanțare.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că respectiva construcție ar putea fi transformată într-un cămin pentru cazurile sociale.

"Ne vom bate pentru a pune în valoare ruina din spatele băii, acea structură din spatele băii și să-i dăm o funcțiune. Putem să-i dăm o funcțiune socială. Așa ne permite proiectul și încercăm și lucrul acesta", a spus primarul Cătălin Flutur. 

Pe vremea fostului primar, Ovidiu Portariuc, s-a dorit amenajarea unui bazin de dimensiuni olimpice, însă din lipsă de fonduri o astfel de investiție nu a mai fost realizată.

Înainte de anii 1990 liderii comunişti ai judeţului doreau construirea unui centru modern de tratament, cu saună şi bazine de înot, dar totul a rămas la stadiul de structură de beton. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Investiţii în trei unităţi de învăţământ din Botoşani pentru securitatea la incendiu

Luni, 15 Ianuarie 2018
437

Trei unităţi de învăţământ din municipiul Botoşani vor beneficia de fonduri în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală pentru dotarea cu echipamente în vederea...

Primarul Cătălin Flutur: “Nici ministrul Culturii nu ne onorează cu prezenţa la Zilele Eminescu”

Luni, 15 Ianuarie 2018
486

Primarul Municipiului Botoşani a taxat faptul că nici în acest an nu a ajuns la Botoşani, la Zilele Eminescu, vreun reprezentant al Ministerului Culturii.Edilul a spus că ambasadorul Mar...

Discuţii între ambasadorul Marii Britanii şi primarul municipiului Botoşani. "Este o mare plăcere"

Luni, 15 Ianuarie 2018
246

Edilul i-a prezentat ambasadorului informaţii legate nu doar de cultura judeţului, dar şi de potenţialul economic, precum şi problemele cu care se confruntă municipiul, dar şi  judeţul Bo...