Ce spune şeful Consiliului Judeţean despre asfaltarea DJ Mihălăşeni-Dângeni!

Ce spune şeful Consiliului Judeţean despre asfaltarea DJ Mihălăşeni-Dângeni!

Nemulţumirea şi revolta oamenilor vizavi de starea jalnică în care se află DJ 294 Mihălăşeni-Dângeni sunt îndreptăţite, admite Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

Şoferii care circulă frecvent pe acest drum spun că li se strică maşinile mai mereu, oamenii fiind hotărâţi să organizeze chiar şi un protest pentru a atrage atenţia autorităţilor.

Preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că acest drum care a fost cu piatră, dar acum e plin de noroaie, este prins la lucrări de întreţinere în acest an. Cât priveşte asfaltarea, drumul judeţean care face legătura între Mihălăşeni şi Dângeni face parte din proiectul drumului strategic pentru care se fac demersuri în vederea obţinerii unei finanţări europene.-

“Acolo vom interveni să îl reprofilăm şi aşteptăm ca drumul strategic să rezolve problema. Anul acesta este trecut în zona de întreţinere a drumurilor judeţene. Eu ştiu că drumul e prost. Vom trece cu autogrederul, mai punem piatră. Să zicem că am avea bani dar nu ar fi păcat să îi cheltuim pentru că este prins în proiectul drumului strategic. Marţi va fi o evaluare din partea ADR-ului legat de acest drum strategic şi va fi prins şi DJ Mihălăşeni-Dângeni”, a declarat Costică Macaleţi.

Citeşte şi Cetățenii județului scot la lumină un alt DRUM CATASTROFĂ! Doua mașini avariate din cauza acestui drum: "Va place drumul nostru?" - FOTO

 

 

 

Spune-ne opinia ta