Ce spune președintele Consiliului Județean despre protestul angajaților de la Nova Apserv!

Ce spune președintele Consiliului Județean despre protestul angajaților de la Nova Apserv!

Situația de la societatea Nova Apaserv, unde mai mulți angajați au declanșat, joi dimineață, un protest spontan, cerând salarii mai mari, a fost adusă și în atenția președintelului Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Șeful județului consideră că nemulțumirea muncitorilor este justificată, în condițiile în care există o diferență destul de mare de salarizare între personalul TESA și cei care lucrează efectiv în teren, în condiții de multe ori vitrege. 

"Am fost anunțat și eu de domnul director Petrușcă de protestul angajaților. Este un protest la o societate comercială cu capital de stat, acționar majoritar Consiliul Județean, protestul este făcut pentru problema salarizării personalului de la Nova Apaserv, am înțeles că urmează să mai aibă o rundă de întâlniri să stabilească coeficientul de salarizare. În parte este îndreptățit protestul pentru că eu am spus de multe ori că mi se pare organigrama prea stufoasă la zona de TESA, coeficienții de salarizare la TESA mai mari decât ai celor care lucrează efectiv la avarii, în umezeală, frig. Cred că ar trebui să reconsidere salarizările la partea de execuție, de muncitori", a precizat președintele Consiliului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta