Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre deszăpezirea de pe drumurile judeţene!

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre deszăpezirea de pe drumurile judeţene!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că utilajele de deszăpezire au acţionat în cursul nopţii, dar şi luni dimineaţă, pe drumurile din judeţul Botoşani şi nu s-au înregistrat blocaje din cauza zăpezii.

Cât priveşte modul în care se curăţă carosabilul şi se intervine pentru combaterea poleiului, şeful CJ susţine că “este loc şi de mai bine”.

Mai mulţi şoferi s-au arătat nemulţumiţi, luni dimineaţă, de starea carosabilului, reclamaţii fiind în ceea ce priveşte drumul Botoşani-Roma-Nicşeni, dar şi o porţiune din drumul judeţean Botoşani-Vorona.  

“Există loc şi de mai bine. Vor fi drumurile la negru astăzi. Nu avem blocaje pe niciun drum. A nins toată noaptea, dacă treci acum cu utilajele peste câteva ore s-a pus la loc zăpada”, a declarat Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

Iarna aceasta, pe bazele Botoşani şi Săveni deszăpezirea este făcută de firma Big Conf, pentru zona Dorohoi licitaţia a fost câştigată de Tehnic Asist, iar pe baza Truşeşti intervine societatea Cornell’s Floor.

Contractele pentru deszăpezire sunt multianuale. Valoarea estimată a contractelor, pe cei 4 ani, este de 34 de milioane de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
761

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...