Ce spune directorul Urban Serv despre creșterea salariilor din societate!

Angajații de la societatea Urban Serv sunt la un pas de a declanșa o acțiune de protest pentru a cere majorarea salariilor, după ce negocierile de până acum nu le-au dat prea mari speranțe.

Ce spune directorul Urban Serv despre creșterea salariilor din societate!

Chiar și așa, însă, nu vor avea parte de o creștere a lefurilor prea curând. Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, susține că bugetul proiectat pentru anul în curs nu suportă o creștere a salariilor, iar o astfel de majorare s-ar putea opera doar dacă ar crește tarifele pentru serviciile prestate, lucru exclus însă. 

"Deocamdată, având în vedere prevederile bugetului nu există această variantă de majorare a salariilor, ceea ce putem realiza ca venituri, spre deosebire de altă categorii de salariați, cum ar fi bugetarii, unde au fost majorări. Ca un bumerang a venit și în cazul societăților comerciale numai că societățile comerciale, cum este și cazul Urban Serv, realizează singure veniturile. Ai bani, realizezi venituri, poți da și salariaților mai mult. La noi orice venit suplimentar vine din tarif și ar însemna să majorez tariful. Eu îi înțeleg foarte bine pe salariați, dar este foarte greu să îi satisfaci de toți, la noi lucrurile sunt foarte clare", a precizat Simion Drelciuc.

Societatea Urban Serv are 330 de salariați. 

 

 

Spune-ne opinia ta