Ce spune Daniela Beclea, la plecarea din Prefectură!

Ce spune Daniela Beclea, la plecarea din Prefectură!

Daniela Beclea aşteaptă publicarea în Monitorul Oficial al României a  hotărârii prin care i-a fost încetată detaşarea pe funcţia de subprefect a judeţului Botoşani, decizie luată în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri.

Beclea va reveni pe funcţia deţinută anterior numirii de la Prefectură, cea de consilier superior la Serviciul Contabilitate din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani.

Susţine că a acumulat experienţă în perioada în care a ocupat funcţia de suprefect şi nu are niciun regret.

“A fost o perioadă extraordinară, cred că această funcţie ar onora orice persoană. Am învăţat foarte multe, am învăţat o altfel de administraţie şi cel mai important este că am avut alături colegi deosebiţi şi foarte bine pregătiţi şi atunci lucrurile sunt mult mai uşoare. Nu am niciun fel de regret, pentru că ştii când vii dar nu ştii când pleci şi cu siguranţă doamna Lozneanu se va plia pe această funcţie, având o experienţă mai mare. Să nu îşi facă niciun fel de probleme, funcţia este foarte bine sprijinită de toţi ceilalţi colegi. Din păcate nu sunt foarte multe lucruri pe care le poţi face din funcţia de subprefect, cea mai mare putere o are prefectul”, a declarat Daniela Beclea.

Noul subprefect al judeţului Botoşani este social-democrata Daniela Lozeanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă, cu atribuţii de inspector şef. Învestirea în funcţie va avea loc după publicarea hotărârii de numire în Monitorul Oficial al României. Detaşarea pe funcţie este pe o perioadă de şase luni, dar poate fi prelungită. 

 

Spune-ne opinia ta