Ce spun șefii Consiliului Județean despre drumul pentru care au protestat zeci de șoferi!

Ce spun șefii Consiliului Județean despre drumul pentru care au protestat zeci de șoferi!

Protestul făcut, duminică, de zeci de șoferi pe drumul Mihălășeni-Dângeni este unul "motivat și îndreptățit", susținte vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta.

Pe de altă parte, Birta a precizat că de curând s-a intervenit pe toate drumurile județene acoperite cu piatră, inclusiv și pe drumul pentru care s-a protestat. 

Cât privește acest tronson de 12 kilometri care face legătura între cele două comune nu sunt prea mari șanse să fie asfaltat prea curând.

"Am intervenit cu autogrederul pe toate drumurile județene de piatră pentru reprofilare și să le punem cât de cât în stare de viabilitate. Protestul oamenilor este motivat și îndreptățit, dar această situație trenează de mulți ani, drumul acela este de piatră de când îl știu, nu a fost un drum asfaltat, să fie găuri pe el și să nu intervenim. Pe orice drum de piatră, la prima ploaie, cu traficul greu, că se depășește tonajul, apar probleme. Noi avem în atenție toate drumurile județene dar avem doar șase luni de când suntem la Consiliul Județean și nu sunt doar vicepreședintele unei părți din județ, sunt pentru toate UAT-urile și vreau să le ajut. Cu prioritate, drumurile cele mai proaste vor intra în reparații. Vom face tot posibililul să facem cât mai mulți kilometri de drum", a declarat vicepreședintele Consiliului Județean.

Șoferii care au protestat duminică pe drumul Mihălășeni-Dângeni spun însă că intervențiile făcute în urmă cu vâteva zile pe acest tronson mai tare l-au degradat.

În județul Botoșani, aproximativ 30% din drumurile județene sunt acoperite cu piatră.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

astăzi, 17:18
2305

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei j...

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

astăzi, 13:45
1107

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

astăzi, 07:10
6632

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...