Ce spun șefii Consiliului Județean despre drumul pentru care au protestat zeci de șoferi!

Ce spun șefii Consiliului Județean despre drumul pentru care au protestat zeci de șoferi!

Protestul făcut, duminică, de zeci de șoferi pe drumul Mihălășeni-Dângeni este unul "motivat și îndreptățit", susținte vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta.

Pe de altă parte, Birta a precizat că de curând s-a intervenit pe toate drumurile județene acoperite cu piatră, inclusiv și pe drumul pentru care s-a protestat. 

Cât privește acest tronson de 12 kilometri care face legătura între cele două comune nu sunt prea mari șanse să fie asfaltat prea curând.

"Am intervenit cu autogrederul pe toate drumurile județene de piatră pentru reprofilare și să le punem cât de cât în stare de viabilitate. Protestul oamenilor este motivat și îndreptățit, dar această situație trenează de mulți ani, drumul acela este de piatră de când îl știu, nu a fost un drum asfaltat, să fie găuri pe el și să nu intervenim. Pe orice drum de piatră, la prima ploaie, cu traficul greu, că se depășește tonajul, apar probleme. Noi avem în atenție toate drumurile județene dar avem doar șase luni de când suntem la Consiliul Județean și nu sunt doar vicepreședintele unei părți din județ, sunt pentru toate UAT-urile și vreau să le ajut. Cu prioritate, drumurile cele mai proaste vor intra în reparații. Vom face tot posibililul să facem cât mai mulți kilometri de drum", a declarat vicepreședintele Consiliului Județean.

Șoferii care au protestat duminică pe drumul Mihălășeni-Dângeni spun însă că intervențiile făcute în urmă cu vâteva zile pe acest tronson mai tare l-au degradat.

În județul Botoșani, aproximativ 30% din drumurile județene sunt acoperite cu piatră.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

astăzi, 11:36
1528

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai ...

Directorul Eltrans va fi şef într-o altă instituţie

astăzi, 08:32
709

Paul Şmit, directorul societăţii Eltrans, nu va mai conduce din luna septembrie societatea subordonată Consiliului Local Botoșani.Şmit a promovat, miercuri, concursul organizat de Consiliul ...

Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Miercuri, 16 August 2017
522

Mai multe comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică fa...