Ce salarii de bază vor avea funcționarii din Primăria Botoșani și din serviciile subordonate Consiliului Local!

Ce salarii de bază vor avea funcționarii din Primăria Botoșani și din serviciile subordonate Consiliului Local!

Consilierii municipali vor aproba în ședința ordinară din data de 28 decembrie salariile de bază pentru aparatul de specialitate al primarului și angajații din cadrul serviciilor din subordinea Consiliului Local. 

Salariile aprobate în ultima ședință ordinară din acest an vor fi aplicabile de la 1 ianuarie până la aprobarea bugetului local pe anul 2018.

Indemnizația primarului va fi de 17.100 de lei, iar viceprimarii vor primi câte o indemnizație brută lunară de 15.200 de lei.

Salariul de bază al secretarului județului va depăși 12.000 de lei, în timp ce arhitectul șef va avea un salariu de bază de 12.350 lei Salariul de bază al unui director executiv din aparatul de specialitate al primarului ajunge la 11.628 de lei.

Un şef serviciu poate ajunge la un salariu de bază de 9.595 lei, iar un şef birou la 9.234 lei.

Propunerea este ca salariul de bază al unui consilier juridic grad superior I să fie de 6.455 lei, iar pentru gradul asistent poate ajunge până la 4.261 de lei, şi la 3.386 de lei în cazul unui debutant.

Salariul de bază al directorului Poliției Locale poate ajunge până la 11.628 de lei, iar al unui șef serviciu sau șef birou depășește 9.000 de lei. Pentru un poliţist local salariul de bază poate ajunge şi la 7.478 lei.

Directorul Serviciului Public Local de Asistență Socială va avea un salariu de bază de peste 10.000 de lei, la fel și directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Vezi AICI salariile de bază din Primăria Botoșani și serviciile subordonate Consiliului Local!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandările pompierilor botoșăneni pentru zilele fără apă!

astăzi, 11:56
216

Potrivit adresei transmise de S.C. NOVA APASERV S.A Botoşani, în perioada 27 – 28 aprilie a.c., se va opri sistemul de alimentare cu apă pe traseul Bucecea – Dorohoi – Botoş...

PMP demarează campania “Alegem primarul în două tururi”

astăzi, 11:40
38

Partidul Mişcarea Populară a demarat campania “Alegem primarul în două tururi”, prin care îşi propune strângerea a peste 1 milion de semnături pentru revenirea la al...

Angajații de la Psihiatrie nu renunță la proteste!

astăzi, 11:18
174

Angajații Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani au protestat și astăzi în fața instituției, pentru a cincea zi, principala nemulțumire vinzând tăierea sp...