Ce obiectiv ar putea fi deschis, la iarnă, la Cornişa!

Ce obiectiv ar putea fi deschis, la iarnă, la Cornişa!

Parcul de agrement Cornişa nu va fi deschis anul acesta dar reprezentanţii municipalităţii speră totuşi că vor putea da în funcţiune unul dintre obiective până la finele lunii decembrie.

Viceprimarul Cosmin Andrei, care este preşedintele Comisiei de recepţie, a precizat că se aşteaptă informaţii de la constructor vizavi de stadiul lucrărilor şi în funcţie de aceste informaţii vor fi decişi paşii următori.

Edilul speră ca în iarna aceasta să poată fi deschis patinoarul, obiectiv care a fost finalizat şi la care au fost deja făcute probele.

“Aşteptăm referatele de la constructor, proiectanţi, diriginţi de şantier, cu stadiul lucrărilor de la Cornişa, indiferent că sunt pe obiecte sau pe întreaga lucrare după care în funcţie de aceste răspunsuri vom face demersurile necesare. Aşteptăm să vedem ce spun constructorii care este stadiul oficial asumat prin semnătură. Îmi doresc să demarăm discuţiile dacă sunt gata lucrările înainte de 31 decembrie astfel încât să fie finalizat cât mai repede. Îmi doresc să punem în funcţiune patinoarul în această iarnă, pentru că nu avem ce face iarna aceasta cu amfiteatrul şi cu piscinele. Discuţia rămâne poate şi pentru terenurile de tenis”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Primarul Cătălin Flutur a declarat de curând că lucrările la Parcul de agrement se apropie de final, fiins deja scos la licitaţie ce a mai rămas de executat. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

astăzi, 16:22
331

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
385

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
546

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...