Ce nebunie! Ministrul de interne demisionează după 6 zile de mandat!

Ce nebunie! Ministrul de interne demisionează după 6 zile de mandat!

Nicolae Moga, ministru de Interne 6 zile, a decis să demisioneze, urmare a modului în care s-a acţionat la Caracal. Un posibil motiv poate să fie ceea ce a relatat vicepreşedintele Comisie de Apărare, şi anume, că poliţistul din cazul Alexandrei nu a ştiut să apese pe un buton să deschisă aplicaţia.

Nicolae Moga a anunţat, marţi, că a informat-o pe Viorica Dăncilă că a ales să se retragă din funcția de ministru de Interne. Nicolae Moga a fost învestit în funcţia de ministru de Interne miercuri, 24 iulie, după ce Carmen Dan a demisionat din funcţie.

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria MAI, el ocupând această funcţie vreme de doar şase zile, după ce şi-a dat demisia marţi. Un mandat la fel de scurt a avut şi fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducere 12 zile.

"Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituţii în urma activităţii deficitare a unor angajaţi ai săi care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi. Retragerea în această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru minister. În cele 6 zile în care am condus MAI, am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii oneşti şi profesionişti din Minister, că vor reuşi să ducă la bun sfârşit munca pe care am început-o împreună şi le mulţumesc pentru colaborare", a spus Nicolae Moga, pentru Mediafax.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
117

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
706

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
239

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...