Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Reprezentații primăriei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru September Fest, festival ce se va desfășura în zilele de 8,9 și 10 septembrie în Centrul Istoric.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei zilele acestea se vor semna contractele cu artiștii care vor concerta pe perioada festivalului, fiind purtate discuții cu Laura Lavric, DJ Project, Ioana Igant, Randi și Spitalul de Urgență.

De asemenea se poartă discuții cu impresarul lui Adrian Enache, iar pe lângă artiștii naționali vor mai urca pe scenă trupe și artiști locali. 

Totodată, în fiecare zi de festival, începând cu ora 18.30 pe Pietonalul Unirii Filarmonica Botoșani va susține concerte. 

Bugetul alocat de municipalitate pentru September Fest este de 50.000 de lei, diferența urmând a fi acoperită de un agent economic cu care va fi încheiat un parteneriat pentru acest eveniment.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primesc amendă dacă circul cu viteză MAI MICĂ decât limita pe un anumit tronson de drum?

astăzi, 10:29
84

Pun pariu ca ai circulat de multe ori pe drumurile patriei si te-ai trezit "blocat" in spatele unui conducator auto care circula cu o viteza prea mica, fara a avea vreun motiv intemeiat. Int...

​Termenul de depunere a declaraţiei unice a fost extins până la 31 iulie 2018

astăzi, 10:01
40

În sedinta de Guvern de joi, 12 iulie, s-a aprobat extinderea până la 31 iulie a.c., a termenului până la care contribuabilii, persoane fizice trebuiau să depună Declaratia Unic...

Bărbat de 61 de ani, imobilizat pe stradă de un puști de 16 ani!

astăzi, 09:52
137

Poliţiştii au identificat, miercuri, o femeie de 28 de ani şi un minor de 16 ani, ambii din oraşul Săveni, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Din cercetările...