Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Reprezentații primăriei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru September Fest, festival ce se va desfășura în zilele de 8,9 și 10 septembrie în Centrul Istoric.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei zilele acestea se vor semna contractele cu artiștii care vor concerta pe perioada festivalului, fiind purtate discuții cu Laura Lavric, DJ Project, Ioana Igant, Randi și Spitalul de Urgență.

De asemenea se poartă discuții cu impresarul lui Adrian Enache, iar pe lângă artiștii naționali vor mai urca pe scenă trupe și artiști locali. 

Totodată, în fiecare zi de festival, începând cu ora 18.30 pe Pietonalul Unirii Filarmonica Botoșani va susține concerte. 

Bugetul alocat de municipalitate pentru September Fest este de 50.000 de lei, diferența urmând a fi acoperită de un agent economic cu care va fi încheiat un parteneriat pentru acest eveniment.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
67

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
167

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
763

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...