Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Ce artiști ar putea concerta la September Fest!

Reprezentații primăriei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru September Fest, festival ce se va desfășura în zilele de 8,9 și 10 septembrie în Centrul Istoric.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei zilele acestea se vor semna contractele cu artiștii care vor concerta pe perioada festivalului, fiind purtate discuții cu Laura Lavric, DJ Project, Ioana Igant, Randi și Spitalul de Urgență.

De asemenea se poartă discuții cu impresarul lui Adrian Enache, iar pe lângă artiștii naționali vor mai urca pe scenă trupe și artiști locali. 

Totodată, în fiecare zi de festival, începând cu ora 18.30 pe Pietonalul Unirii Filarmonica Botoșani va susține concerte. 

Bugetul alocat de municipalitate pentru September Fest este de 50.000 de lei, diferența urmând a fi acoperită de un agent economic cu care va fi încheiat un parteneriat pentru acest eveniment.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

astăzi, 19:12
304

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Darabani a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro. Împreună cu doi amici s-...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire. Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 18:18
2038

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...

Asociația "Down Activ" Moldova şi Fundaţia Special Olympics România susţin tinerii cu dizabilităţi intelectuale

astăzi, 17:00
136

Asociația "Down Activ" Moldova derulează în Botoşani, în perioada 21 ianuarie – 21 martie 2018 proiectul naţional "Sportul modelează vieţile persoanelor cu ...