CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU

Nici bine nu a fost instalata pe functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si deja vorbeste despre demisii in cazul celor aflati in subordinea sa.

Catalina Lupascu, noul vicepresedinte al CJ, a precizat astazi ca nu e neaparat nevoie sa ai cunostinte despre drumuri si poduri pentru a avea in portofoliu acest domeniu, spunand ca ar fi timpul ca directorul  Romeo Caciuc sa arate daca poate sa-si faca treaba la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

"Tot timpul s-a reprosat in presa, chiar si in cadrul sedintei de astazi, ca nu as avea o pregatire profesionala. Tin sa precizez ca la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri exista in organigrama un director si un director adjunct, daca mai e nevoie de un director, poate vom mai obtine un post de director, fiindca, din cate am observat, in ultimul timp domnul Cristian Achitei s-a substituit directorului de la DJDP. Cred ca e timpul ca domnul director sa arate daca poate sa-si faca treaba la DJDP, iar daca nu poate, sa-si dea demisia. Sunt convinsa ca va face fata, atat timp cat este ajutat de un director adjunct. A fi vicepresedinte la CJ este o functie publica care poate fi ocupata de oricare dintre consilerii judeteni", a declarat Catalina Lupascu.

Noul vicepresedintele al Consiliului Judetean a facut aceste precizari avand in vedere comentariile facute cu privire la pregatirea sa profesionala, intrucat a fost educatoare, precizand insa ca a continuat cu Facultatea de Psihologie "Al.I. Cuza" Iasi, dupa care a urmat un master in management.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
155

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
284

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
130

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...