Catalin Predoiu, autosuspendat din PNL!

Catalin Predoiu, autosuspendat din PNL!

 CATALIN PREDOIU  

Ministrul desemnat al Justitiei, fostul liberal Catalin Predoiu, a decis sa plece din PNL. Acesta a depus o cerere de autosuspendare la sediul partidului.

Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute, ca urmare a reactiei PNL de astazi, care declarase initial ca intentioneze sa-l excluda din partid pe cel considerat "tradator".

In cursul acestei dimineti, Calin Popescu Tariceanu se declara blogul personal "dezamagit de decizia lui Catalin Predoiu de a accepta propunerea coalitiei de stanga PD-L-PSD. Am fost surprins de usurinta cu care a acceptat sa lucreze intr-un guvern al carui program prezinta diferente importante fata de programul PNL".

In acelasi timp, Lodovic Orban afirma ca Predoiu "se afla in afara moralei politice", iar includerea in Guvernul actual a unui liberal "se incerca pregatirea unei incalecari a justitiei sub mandatul unui ministrul care nu are decat experienta de a initia proiecte de lege si de a fi ordonator de credite pentru toate institutiile din cadrul justitiei".

Ulterior, PNL s-a razgandit si a precizat, prin reprezentantii acestuia faptul ca asteapta demisia ministrului desemnat pentru portofoliul Justitiei.

"Sunt surprins de atacurile dure sosite ieri seara din partea unor colegi. A fost destul de neasteptat", preciza Catalin Predoiu pentru RTV in urma cu cateva ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
56

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
318

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...