Catalin Flutur: Pana la sfarsitul anului vom avea un bazin de inot!

Catalin Flutur: Pana la sfarsitul anului vom avea un bazin de inot!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Edilul-sef al municipiului Botosani a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Primaria va prelua structura din spatele Baii Centrale, o structura de bazin olimpic aflata pana acum in proprietatea societatii Apa Grup, in contul unor datorii mai vechi, pe care Apa Grup le inregistreaza catre Primaria municipiului Botosani.

“Suntem intr-o negociere cu cei de la Apa Grup, cu o datorie pe care institutia o are catre Primarie, de a prelua structura din spatele Baii Centrale. Am toate asigurarile de la ministrul Blaga ca pe acea locatie putem construi bazinul", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Primarul considera ca acest fapt este cea mai buna varianta pentru municipalitate, recunoscand ca nu a luat-o in calcul pana acum, intrucat obiectivul se afla in proprietatea Apa Grup.

“Avantajul nostru este ca va costa mai putin investitia, chiar daca este suportata de Compania Nationala de Investitii. Daca ne grabim cu aceasta problema, am putea chiar, pana la sfarsitul anului, sa avem bazinul intr-o zona centrala", a adaugat primarul municipiului Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
989

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
331

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
317

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...