Cătălin Flutur despre minivacanța bugetarilor de Sf. Maria: Iar au 5 zile vacanță, apoi mai trec două zile până își revin

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a criticat, luni, decizia Guvernului de a acorda o minivacanţă de Sfânta Maria angajaţilor din sistemul bugetar.

Cătălin Flutur despre minivacanța bugetarilor de Sf. Maria: Iar au 5 zile vacanță, apoi mai trec două zile până își revin

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că acordarea a încă două zile libere în această săptămână, pe lângă ziua de 15 august, este inoportună, în condiţiile în care în această perioadă românii aflaţi la muncă în străinătate revin acasă şi vor să îşi rezolve problemele administrative.

„Când e lumea mai dragă şi vrem să muncim, mai avem nu ştiu câtă vacanţă iar. La toată lumea apare o demobilizare. Mai trec două zile până îşi revin. Noi suntem într-o perioadă foarte delicată. Nu putem să îi tratăm cu spatele pe cei care cu greu vin acasă într-un an de zile două săptămâni în vacanţă”, a afirmat Flutur.

Potrivit acestuia, Serviciul stării civile şi Direcţia de impozite şi taxe locale din cadrul Primăriei vor lucra în această mini-vacanţă, pentru a putea asigura servicii publice cetăţenilor întorşi din străinătate.

Sursa: digi24.ro

 

Spune-ne opinia ta