Catalin Flutur: Contributia Botosaniului la Aeroportul Salcea, un mizilic fata de gogorita de 142 milioane euro pentru reabilitarea Spitalului Judetean!

Catalin Flutur: Contributia Botosaniului la Aeroportul Salcea, un mizilic fata de gogorita de 142 milioane euro pentru reabilitarea Spitalului Judetean!
Sucevenii au solicitat implicarea autoritatilor botosanene la administrarea Aeroportului Salcea.

Am primit de la CJ Suceava o cerere de asociere pentru Aeroportul de la Salcea. Am fost solicitati si noi si Consiliul Judetean in vederea atragerii de fonduri europene sau a contribui cu o cota parte la modernizarea aeroportului. Suma necesara ajunge undeva la 71 milioane euro, a declarat primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Primarul nu a scapat prilejul sa precizeze ca suma nu este deloc mare, mai ales in comparatie cu cat s-a cerut pentru modernizarea Spitalului Judetean.

E o suma mare intr-adevar, dar pare un mizilic fata de gogorita cu 142 milioane de euro, cat s-a calculat ca trebuie pentru reabilitarea si modernizarea Spitalului Judetean. Ei nu stiu ce vorbesc. Toate fondurile europene, de pe toate cele cinci Axe accesate de noi ajung in total la 80 milioane de euro, bani cu care transformam trei sferturi din oras. E o gluma. Trei blocuri de locuinte ne-au costat mai putin de un milion de euro. Ce se intampla in spitalul ala? Ce mutam acolo?, a spus primarul.

Explicatia pentru suma estimata in cazul Spitalului Judetean pare sa fie, in opinia lui Catalin Flutur, tocmai modul de actiune si gandire al directorului suspendat al Autoritatii de Sanatate Publica Botosani, Gabriel Oprisanu.

La modul cum socoteste domnul Oprisanu si cum e obisnuit el sa procedeze sunt convins ca 142 milioane euro, chiar daca costa doar 14 milioane euro, ar putea-o acoperi diferenta cu hartii, asa cum a facut si cu intrarea de la Spitalul Judetean, a mai adaugat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
598

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
112

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
131

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...