Când ar putea începe primele lucrări pe drumurile judeţene, prin PNDL!

Când ar putea începe primele lucrări pe drumurile judeţene, prin PNDL!

Şapte drumuri judeţene din Botoşani ar urma să fie reabilitate şi modernizate în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, pe o lungime de 43,890 km.

Suma totală alocată pentru aceste investiţii se ridică la 90,9 milioane de lei. O parte dintre proiectele din infrastructură rutieră aşteaptă finanţare de chiar şi de zece ani.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că în perioada următoare se vor pune la punct documentaţiile necesare derulării acestor investiţii şi estimează că în cursul anului viitor ar putea începe efectiv lucrările.

“Trebuie să revizuim documentaţiile care sunt de prin anul 2007, nu ceea ce spun colegii noştri din opoziţie. Noi revizuim, sunt documentaţiile în lucru, studii de fezabilitate, trecem la proiectele tehnice, după care să facem licitaţiile pentru execuţie. Cred că la anul ar putea să înceapă investiţiile prin PNDL. Nu ştiu de ce a mers aşa de greu, probabil birocraţie, pentru că o parte din lucrări au fost promovate de prin 2007”, a declarat Costică Macaleţi.  

În ceea ce priveşte drumul strategic pentru care se aşteaptă o finanţare europeanp, proiectul este în fza de analiză administrativă a proiectului care durează o lună de zile, după care va urma analiza tehnico-economică.

Citeşte şi Lista drumurilor județene care vor fi reabilitate și modernizate prin PNDL!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

astăzi, 13:37
342

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, susține că toate economiile vor fi direcționate către executarea de lucrări pe drumurile județene. Direcțiile din subordinea Co...

Încă un bloc ANL va fi ridicat pe terenurile armatei. Vezi pentru cine!

astăzi, 13:13
1591

Pe terenurile armatei de la ieșirea din municipiul Botoșani către Iași, unde deja au început să se construiască blocuri ANL, va mai fi ridicat un astfel de imobil cu finanțare de la Agen...

Aglomerația din maxi-taxi și comportamentul unor șoferi, reclamate autorităților!

astăzi, 12:28
609

Prin vocea lui Radu Căjvăneanu, reprezent al Asociației pentru Protecția Consumatorului Botoșani, au fost aduse în atenția reprezentanților municipalității o serie de reclamații v...