CAMPANU: "Ii dorim noului subprefect succes in activitatea ce o va desfasura!"

CAMPANU: "Ii dorim noului subprefect succes in activitatea ce o va desfasura!"

 Liviu Campanu, senator de Botosani  

Senatorul independent Liviu Campanu, care l-a sustinut pe Daniel Moruzi pentru functia de subprefect de Botosani, nu a participat astazi la ceremonia de investire desfasurata la Prefectura.

Daniel Moruzi a fost nominalizat pentru aceasta functie din partea Grupului de Independenti din Parlamentul Romaniei, grup din care fac parte doi botosaneni, ambii fosti liberali, si anume Liviu Campanu si Neculai Rebenciuc.

"Din pacate, din motive obiective, niciunul dintre parlamentarii independenti nu a putut sa se prezinte la aceasta investire. Ii dorim noului subprefect succes in activitatea ce o va desfasura in cadrul Prefecturii Judetului Botosani si suntem convinsi ca numirea domnului Moruzi in aceasta functie, va fi un castig pentru administratia locala si pentru botosaneni", transmite senatorul Liviu Campanu.

Grupul de Independenti din Parlament a sustinut candidatura lui Traian Basescu la Presedentia Romaniei.

"Ne bazam in continuare pe sustinerea din partea domniei sale, avand in acelasi timp un parteneriat de sprijin al actualei guvernari cu PDL", a incheiat Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
776

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4785

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
530

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...