Bursele se dau pe merit

Bursele se dau pe merit

Consilierul local Andrei Amos a atacat în cadrul ultimei ședințe de CLM, modul în care Executivul Primăriei a abordat acordarea burselor școlare.

Este o bătaie de joc la adresa elevilor, atât cei cu merite deosebite cât și cei cu probleme sociale. Nu este corect. Împreună am fi putut găsi soluții și nu s-ar fi ajuns la situația. Sunt situații la nivelul unităților de învățământ din municipiu, unde nu se știe în ce mod s-au aprobat dosarele pentru burse. Vă dau exemplul Școlii Gimnaziale nr. 14, unde un elev cu media 9,92 nu primește bursă, a declarat consilierul Andrei Amos.

Reprezentanții municipalității, prin vocea primarului Cosmin Andrei, s-au arătat dezamăgiți de reacțiile consilierilor liberali, afirmând că fondurile bugetare existente nu permit mai mult, iar dosarele beneficiarilor de burse se aprobă în funcție de rezultate. Analiza prezentată de directorul economic din cadrul Primăriei, Mirela Ghiorghiță, a arătat că în acest moment nu există resurse suficiente pentru o majorare solicitată.

 

 

Spune-ne opinia ta