BURSA ZVONURILOR: Ei cu ei, noi privim!

BURSA ZVONURILOR: Ei cu ei, noi privim!
Cine pleaca, dar mai ales cine vine in loc? Ca si la nivel national, si la nivel local se planuiesc tot felul de variante de noi sefi de institutii. Se vor plati polite, se vor oferi recompense. Totul pare sa depinda, insa, de intelegerile care se vor incheia in aceste zile la Bucuresti!

Nu este o noutate ca scaunul de prefect este primul vizat, mai ales ca liberalii intra, cel mai probabil, in opozitie. Si, dupa vorba consacrata: Ciocu mic, noi suntem la putere acum, foarte posibil sa il vedem in scaunul de la Prefectura pe Liviu Contac, de la PSD, care tocmai a pierdut un fotoliu de parlamentar.

Un alt mare perdant al alegerilor, Radu Dragus, ar putea de asemenea emite pretentii la una dintre functiile din Prefectura. Chiar si Cristian Roman intra in calcul! La fel cum democrat-liberalii il dau aproape sigur pe Cristian Achitei drept viitor vicepresedinte al CJ, in locul lui Florin Turcanu.

Ape tulburi s-au inregistrat si la Inspectoratul Scolar, dupa cum va informam mai devreme, Pavel Rusu fiind aproape de inlocuire. In fruntea ISJ, la bursa zvonurilor sunt vehiculate, de asemenea, multe nume: Adrian Lacatus, Daniel Bucataru, Daniel Botezatu, dar chiar si Eugen Slincu, directorul Centrului Scolar Dorohoi, care a fost implicat in urma cu cateva sapatamani intr-un scandal izbucnit in scoala dorohoiana.

Cele mai aprige lupte se vor da, insa, in Sanatate, pentru sefia Spitalului Judetean, unde se aminteste tot mai des numele lui Radu Malancea, fost director al unitatii medicale, in timp ce Rodica Hutuleac sta la rand pentru a prelua conducerea Autoritatii de Sanatate Publica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
40

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
32

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...