Botoșaniul ar putea avea subprefect de la începutul săptămânii viitoare și ar putea fi PNL-ist

Botoșaniul ar putea avea subprefect de la începutul săptămânii viitoare și ar putea fi PNL-ist

Rezultatele slabe obținute de liberalii de la Botoșani în alegerile prezidențiale, fiind unul din cele 5 județe cu cele mai slabe din țară, dar și negocierile de la nivel central între PNL și ALDE au făcut ca liberalii de la Botoșani să piardă numirea noului prefect, însă, se pare că o ciozvârtă tot le va reveni. Mai exact, postul de subprefect se pare că va ajunge la liberali.

Anunțul a fost făcut de liderul PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, care crede că de luni județul va avea un nou subprefect.

Guvernul a lăsat județul Botoșani fără subprefect timp de o săptămână, după ce luni a emis o HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Botoșani de către Lozneanu Daniela-Petronela.

Liberalii speră ca subprefectul să fie finanțistul Dan Nechifor, care a mai deținut și funcția de prefect al județului, sau Narcis Drețcanu, actualul director adjunct de la Casa de Pensii, după ce au trimis cele două nominalizări pentru această funcție la București.

Reamintim că la nivelul județului Botoșani, conducerea slabă a liberalilor a fost pur și simplu încălecată de liderul ALDE, Florin Țurcanu, care a reușit să impună noul prefect și cabinetul acestuia, iar în prezent își impune și câțiva oameni în funcțiile de conducere ale instituțiilor deconcentrate ale statului din județ.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
17

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
134

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
93

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...