Botoșani: Zeci de autoturisme abandonate pe domeniul public!

Refuzul proprietarului sau al deținătorului de a elibera domeniul public/privat al municipiului constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 lei la 2000 lei.

Botoșani: Zeci de autoturisme abandonate pe domeniul public!

În perioada 1 septembrie - 25 noiembrie 2018, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice și Serviciul Protecția Mediului au acționat în vederea identificării autovehiculelor din categoria fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului.

"În intervalul mai sus menționat au fost identificate 103 autoturisme abandonate, fiind comunicate notificări către proprietari pentru a elibera domeniul public/privat al municipiului. Urmare notificărilor transmise, 25 de deținători ai autoturismelor au procedat la eliberarea domeniului public sau igienizarea și punerea în circulație a autovehiculelor", au transmis reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Refuzul proprietarului sau al deținătorului de a elibera domeniul public/privat al municipiului constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 lei la 2000 lei.

În următoarea perioadă, polițiștii locali vor sancționa contravențional deținătorii care nu au dat curs notificărilor, în sensul eliberării domeniului public.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

astăzi, 22:34
214

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

astăzi, 21:00
463

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

astăzi, 19:14
152

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...