Botoșani: Zeci de autoturisme abandonate pe domeniul public!

Refuzul proprietarului sau al deținătorului de a elibera domeniul public/privat al municipiului constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 lei la 2000 lei.

Botoșani: Zeci de autoturisme abandonate pe domeniul public!

În perioada 1 septembrie - 25 noiembrie 2018, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice și Serviciul Protecția Mediului au acționat în vederea identificării autovehiculelor din categoria fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului.

"În intervalul mai sus menționat au fost identificate 103 autoturisme abandonate, fiind comunicate notificări către proprietari pentru a elibera domeniul public/privat al municipiului. Urmare notificărilor transmise, 25 de deținători ai autoturismelor au procedat la eliberarea domeniului public sau igienizarea și punerea în circulație a autovehiculelor", au transmis reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Refuzul proprietarului sau al deținătorului de a elibera domeniul public/privat al municipiului constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 lei la 2000 lei.

În următoarea perioadă, polițiștii locali vor sancționa contravențional deținătorii care nu au dat curs notificărilor, în sensul eliberării domeniului public.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
135

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
80

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...

Sindicaliștii din penitenciare: Suntem în criză financiară! Se pune problema suspendării unor drepturi

astăzi, 10:55
76

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) atrage atentia ca sistemul penitenciar se afla in criza financiara, existand posibilitatea ca anumite drepturi sa fie suspe...