Botoşănenii, consultaţi cu privire la numele zonei de agrement Cornişa. Vezi propunerile!

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), care a preluat administrarea zonei de agrement Cornişa, din municipiul Botoşani, a lansat spre consultare publică mai multe variante de nume pentru obiectivul ce urmează a fi deschis în cursul acestui an.

 

 

Botoşănenii, consultaţi cu privire la numele zonei de agrement Cornişa. Vezi propunerile!

Cele trei nume propuse pentru zona de agrement sunt Cornişa Land, Cornişa Park şi Cornişa Aqua Park&Sports. 

În funcţie de rezultatul consultării publice, urmează a se decide care va fi numele sub care va fi promovată zona de agrement.

“In scopul alegerii numelui sub care se va promova "Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa Botoşani", am decis sa consultam si publicul asupra variantelor de nume pe care le avem in vedere. In incinta parcului vor putea fi desfăşurate activităţi recreative precum: înot, sărituri în apă de la tobogan, sărituri la trambulină, plajă, hochei,curling, patinaj pe gheaţă, patinaj pe role, tenis de câmp, minifotbal, plimbări cu bicicleta, river rafting, tubing, zona SPA&Welness, plimbari cu hidrobicicleta, plimbări în aer liber, terenuri de joaca pentru copii, skatepark, perete escalada, jocuri în spaţii special amenajate, concerte si spectacole in amfiteatrul in aer liber”, este postarea   DSPSA de pe Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta