Botoşănenii, consultaţi cu privire la numele zonei de agrement Cornişa. Vezi propunerile!

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), care a preluat administrarea zonei de agrement Cornişa, din municipiul Botoşani, a lansat spre consultare publică mai multe variante de nume pentru obiectivul ce urmează a fi deschis în cursul acestui an.

 

 

Botoşănenii, consultaţi cu privire la numele zonei de agrement Cornişa. Vezi propunerile!

Cele trei nume propuse pentru zona de agrement sunt Cornişa Land, Cornişa Park şi Cornişa Aqua Park&Sports. 

În funcţie de rezultatul consultării publice, urmează a se decide care va fi numele sub care va fi promovată zona de agrement.

“In scopul alegerii numelui sub care se va promova "Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa Botoşani", am decis sa consultam si publicul asupra variantelor de nume pe care le avem in vedere. In incinta parcului vor putea fi desfăşurate activităţi recreative precum: înot, sărituri în apă de la tobogan, sărituri la trambulină, plajă, hochei,curling, patinaj pe gheaţă, patinaj pe role, tenis de câmp, minifotbal, plimbări cu bicicleta, river rafting, tubing, zona SPA&Welness, plimbari cu hidrobicicleta, plimbări în aer liber, terenuri de joaca pentru copii, skatepark, perete escalada, jocuri în spaţii special amenajate, concerte si spectacole in amfiteatrul in aer liber”, este postarea   DSPSA de pe Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
2511

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
4576

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
10182

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...