Botoşăneni în rândul corpului înalţilor funcţionari publici

Doi botoşăneni marchează miercuri finalizarea cursurilor de pregătire şi admiterea în corpul înalţilor funcţionari publici.

Botoşăneni în rândul corpului înalţilor funcţionari publici

 Cristian Delibaş şi Valentin Colbu  Ştiri.Botoşani.Ro

Doi botoşăneni, alături de alţi 98 de români, primesc miercuri diploma de înalţi funcţionari publici, după ce au promovat cu brio examenele de intrare în această clasă profesională.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici încheie sesiunea prin care o sută de candidaţi au participat la "Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalților funcţionari publici, pentru anul 2016". Programul a vizat, potrivit site-ului ANFP, dezvoltarea competenţelor şi aptitudinilor necesare exercitării funcţiilor publice din categoria înalţilor funcţionari publici, pentru gestionarea eficientă a activităţilor specifice acestor funcţii.

Cursul a avut loc în vara acestui an, iar examenele s-au desfăşurat în noiembrie. Cristian Delibaş, directorul Direcţiei Agricole, şi Valentin Colbu, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, sunt cei doi botoşăneni care au promovat examenele şi care miercuri urmează să-şi primească diplomele care le atestă calitatea.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
2585

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

Marţi, 19 Septembrie 2017
6466

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...

Botoşănenii vor plăti un preţ MAI MARE pentru apă şi canal!

Marţi, 19 Septembrie 2017
1010

Nova Apaserv a înaintat Autorităţii Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice o documentaţie pentru care solicită aprobarea majorării preţului pentru s...