Bătălie la licitația pentru întreținerea drumurilor județene. Cine a câștigat contractul de zeci de milioane!

Bătălie la licitația pentru întreținerea drumurilor județene. Cine a câștigat contractul de zeci de milioane!

Nu mai puțin de opt firme s-au înscris la licitația organizată de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri pentru atribuirea contractului de reparații și întreținere a drumurilor județene din Botoșani.

Au depus oferte firmele Diferit SRL Cluj, Big Conf, Conrec, Consproiect, Flor Construct Suceava, Transporturi Auto, Tehnic Asist și Viarom Iași în asociere cu Delta Con. 

Câștigătoare a fost desemnată societatea botoșăneană Big Conf, care aparține fiului fostului președinte al Consiliului Județean Constantin Conțac.

De altfel, firma lui Conțac, Transporturi Auto, s-a ocupat până acum de reparațiile de pe drumurile județene, contractul expirând pe 21 septembrie.

Noul contract, ce va fi semnat cu firma Big Conf pentru următorii patru ani, are o valoare de 52,8 milioane lei, fără TVA.

"Contractul va fi semnat până săptămâna viitoare", a precizat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a organizat licitație și pentru trasarea marcajelor pe drumurile județene. Contractul a fost câștigat de societatea Teo Trans Consulting București, valoarea acestuia fiind de 745.660 lei fără TVA.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

S-au stabilit sumele ce vor fi repartizate primăriilor din judeţ. Cât primesc UAT-urile pentru drumuri şi proiecte! DOCUMENT

Marţi, 16 Ianuarie 2018
491

Suma totală ce va fi repartizată pentru drumuri, pentru anul 2018, este de 13,8 milioane de lei, dintre care 10,3 milioane lei vor merge la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, iar diferenţ...

Termen avansat pentru începerea lucrărilor la drumul strategic

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1257

Cea mai importantă investiţie în infrastructura rutieră din judeţul Botoşani, din ultimii ani, ar putea fi demarată în toamna acestui an. Anunţul a fost făcut de preşedintele Cons...

Primar din judeţ, după şedinţa de la Consiliul Judeţean: “Dacă vreţi să mă lupt, atunci să fiu protejat”

Marţi, 16 Ianuarie 2018
724

Într-o tăcere totală s-a încheiat şedinţa de la Consiliul Judeţean, care s-a dorit a fi o dezbatere cu primarii pe marginea sumelor pe care le vor primi pentru drumuri şi pentru part...