Bătălie la licitația pentru întreținerea drumurilor județene. Cine a câștigat contractul de zeci de milioane!

Bătălie la licitația pentru întreținerea drumurilor județene. Cine a câștigat contractul de zeci de milioane!

Nu mai puțin de opt firme s-au înscris la licitația organizată de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri pentru atribuirea contractului de reparații și întreținere a drumurilor județene din Botoșani.

Au depus oferte firmele Diferit SRL Cluj, Big Conf, Conrec, Consproiect, Flor Construct Suceava, Transporturi Auto, Tehnic Asist și Viarom Iași în asociere cu Delta Con. 

Câștigătoare a fost desemnată societatea botoșăneană Big Conf, care aparține fiului fostului președinte al Consiliului Județean Constantin Conțac.

De altfel, firma lui Conțac, Transporturi Auto, s-a ocupat până acum de reparațiile de pe drumurile județene, contractul expirând pe 21 septembrie.

Noul contract, ce va fi semnat cu firma Big Conf pentru următorii patru ani, are o valoare de 52,8 milioane lei, fără TVA.

"Contractul va fi semnat până săptămâna viitoare", a precizat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a organizat licitație și pentru trasarea marcajelor pe drumurile județene. Contractul a fost câștigat de societatea Teo Trans Consulting București, valoarea acestuia fiind de 745.660 lei fără TVA.
 

 

 

Spune-ne opinia ta