Batalia pe Sulita!

Batalia pe Sulita!
Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este hotarat sa ii vina de hac lui Costinel Ciubotaru, primarul de la Sulita, chiar daca va trebui sa dovedeasca valabilitatea actului emis de CNSAS.

Liberalul Florin Turcanu a intrat in posesia unui raport al CNSAS, in care se mentioneaza faptul ca numitul Costinel Ciubotaru, actualul primar al comunei Sulita, a fost colaborator al Securitatii in perioada 1984-1988, in timp ce lucra la scoala generala din Sulita, colaborarea facand-o sub numele Marinescu.

Primarul a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, dar a mai precizat si ca nu are de gand sa renunte, pentru atata lucru, la functia din Primarie! Florin Turcanu a precizat ca solicita demisia primarului in calitate de locuitor al comunei, nu de vicepresedinte CJ.

Documentul are valoare juridica. Am sa angajez un avocat in numele PNL si daca Tribunalul Bucuresti va impartasi punctul de vedere al CNSAS, e clar ca se da hotarare definitiva si irevocabila. Tot prin PNL ma voi adresa justitiei, voi face plangere la Parchet, unde se va analiza hotararea judecatoreasca si o declaratie de interese. Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

 Costinel Ciubotaru, care a declarat ca nu isi va da demisia, acuza faptul ca solicitarea liberalilor are conotatii politice, mergand chiar pana la a spune ca Florin Turcanu se razbuna pentru esecul suferit de sotia sa in alegerile din vara. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ASTĂZI - Obiceiuri de Alexii, ziua în care şarpele iese din pământ!

astăzi, 12:26
547

Alexie din calendarul popular, serbat in ziua de 17 martie, este considerat a fi patronul tuturor vietuitoarelor care au hibernat in subteran (reptilele, mai ales) sau au stat ascunse sub coaja copaci...

Percheziții la domiciliul braconierilor: Arbalete, săgeți cu vârf metalic, carne și un cap de mistreț au găsit polițiștii botoșăneni! FOTO

astăzi, 11:25
1123

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, au efectuat vineri o percheziţie domiciliară la locuinţa u...

România 100: "Basarabia, de azi înainte și pentru totdeauna, se unește cu Mama sa România!"

astăzi, 09:45
268

Mai sunt 10 zile până când România va marca împlinirea a 100 de ani de la Declarația de unire a Basarabiei cu România (27 martie 1918), 100 de ani de când, î...