Batalia pe Sulita!

Batalia pe Sulita!
Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este hotarat sa ii vina de hac lui Costinel Ciubotaru, primarul de la Sulita, chiar daca va trebui sa dovedeasca valabilitatea actului emis de CNSAS.

Liberalul Florin Turcanu a intrat in posesia unui raport al CNSAS, in care se mentioneaza faptul ca numitul Costinel Ciubotaru, actualul primar al comunei Sulita, a fost colaborator al Securitatii in perioada 1984-1988, in timp ce lucra la scoala generala din Sulita, colaborarea facand-o sub numele Marinescu.

Primarul a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, dar a mai precizat si ca nu are de gand sa renunte, pentru atata lucru, la functia din Primarie! Florin Turcanu a precizat ca solicita demisia primarului in calitate de locuitor al comunei, nu de vicepresedinte CJ.

Documentul are valoare juridica. Am sa angajez un avocat in numele PNL si daca Tribunalul Bucuresti va impartasi punctul de vedere al CNSAS, e clar ca se da hotarare definitiva si irevocabila. Tot prin PNL ma voi adresa justitiei, voi face plangere la Parchet, unde se va analiza hotararea judecatoreasca si o declaratie de interese. Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

 Costinel Ciubotaru, care a declarat ca nu isi va da demisia, acuza faptul ca solicitarea liberalilor are conotatii politice, mergand chiar pana la a spune ca Florin Turcanu se razbuna pentru esecul suferit de sotia sa in alegerile din vara.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
17

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
54

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
249

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...