Batalia pe Sulita!

Batalia pe Sulita!
Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este hotarat sa ii vina de hac lui Costinel Ciubotaru, primarul de la Sulita, chiar daca va trebui sa dovedeasca valabilitatea actului emis de CNSAS.

Liberalul Florin Turcanu a intrat in posesia unui raport al CNSAS, in care se mentioneaza faptul ca numitul Costinel Ciubotaru, actualul primar al comunei Sulita, a fost colaborator al Securitatii in perioada 1984-1988, in timp ce lucra la scoala generala din Sulita, colaborarea facand-o sub numele Marinescu.

Primarul a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, dar a mai precizat si ca nu are de gand sa renunte, pentru atata lucru, la functia din Primarie! Florin Turcanu a precizat ca solicita demisia primarului in calitate de locuitor al comunei, nu de vicepresedinte CJ.

Documentul are valoare juridica. Am sa angajez un avocat in numele PNL si daca Tribunalul Bucuresti va impartasi punctul de vedere al CNSAS, e clar ca se da hotarare definitiva si irevocabila. Tot prin PNL ma voi adresa justitiei, voi face plangere la Parchet, unde se va analiza hotararea judecatoreasca si o declaratie de interese. Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

 Costinel Ciubotaru, care a declarat ca nu isi va da demisia, acuza faptul ca solicitarea liberalilor are conotatii politice, mergand chiar pana la a spune ca Florin Turcanu se razbuna pentru esecul suferit de sotia sa in alegerile din vara. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3889

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2305

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
948

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...