Batalia pe Sulita!

Batalia pe Sulita!
Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este hotarat sa ii vina de hac lui Costinel Ciubotaru, primarul de la Sulita, chiar daca va trebui sa dovedeasca valabilitatea actului emis de CNSAS.

Liberalul Florin Turcanu a intrat in posesia unui raport al CNSAS, in care se mentioneaza faptul ca numitul Costinel Ciubotaru, actualul primar al comunei Sulita, a fost colaborator al Securitatii in perioada 1984-1988, in timp ce lucra la scoala generala din Sulita, colaborarea facand-o sub numele Marinescu.

Primarul a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, dar a mai precizat si ca nu are de gand sa renunte, pentru atata lucru, la functia din Primarie! Florin Turcanu a precizat ca solicita demisia primarului in calitate de locuitor al comunei, nu de vicepresedinte CJ.

Documentul are valoare juridica. Am sa angajez un avocat in numele PNL si daca Tribunalul Bucuresti va impartasi punctul de vedere al CNSAS, e clar ca se da hotarare definitiva si irevocabila. Tot prin PNL ma voi adresa justitiei, voi face plangere la Parchet, unde se va analiza hotararea judecatoreasca si o declaratie de interese. Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

 Costinel Ciubotaru, care a declarat ca nu isi va da demisia, acuza faptul ca solicitarea liberalilor are conotatii politice, mergand chiar pana la a spune ca Florin Turcanu se razbuna pentru esecul suferit de sotia sa in alegerile din vara. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
92

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
64

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1460

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...