Basescu ar putea ramane fara piloti

Basescu ar putea ramane fara piloti
Compania Romavia, cea care se ocupa de deplasarile presedintelui Traian Basescu in tara si in strainatate, ar putea pierde o mare parte din angajati.

Potrivit RTV, toti pilotii care lucreaza la Romavia sunt pensionari si sunt afectati de ordonanta privind veniturile cumulate. Niciunul nu doreste sa renunte la pensie, deoarece valoarea acesteia depaseste salariul.

80 din cei 230 de angajati ai Romavia se gandesc sa demisioneze, printre acestia numarandu-se si personalul calificat in domeniu.

In cazul in care acestia ar opta pentru renuntarea la pensie, vor trebui sa returneze statului sumele compensatorii primite pana in prezent.

Potrivit ordonantei de urgenta a Cabinetului Boc, ei sunt obligati sa ia o decizie in aceasta privinta in urmatoarele 13 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
750

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1173

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
249

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...