Basescu ar putea ramane fara piloti

Basescu ar putea ramane fara piloti
Compania Romavia, cea care se ocupa de deplasarile presedintelui Traian Basescu in tara si in strainatate, ar putea pierde o mare parte din angajati.

Potrivit RTV, toti pilotii care lucreaza la Romavia sunt pensionari si sunt afectati de ordonanta privind veniturile cumulate. Niciunul nu doreste sa renunte la pensie, deoarece valoarea acesteia depaseste salariul.

80 din cei 230 de angajati ai Romavia se gandesc sa demisioneze, printre acestia numarandu-se si personalul calificat in domeniu.

In cazul in care acestia ar opta pentru renuntarea la pensie, vor trebui sa returneze statului sumele compensatorii primite pana in prezent.

Potrivit ordonantei de urgenta a Cabinetului Boc, ei sunt obligati sa ia o decizie in aceasta privinta in urmatoarele 13 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
85

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
122

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
251

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...