Basescu ar putea ramane fara piloti

Basescu ar putea ramane fara piloti
Compania Romavia, cea care se ocupa de deplasarile presedintelui Traian Basescu in tara si in strainatate, ar putea pierde o mare parte din angajati.

Potrivit RTV, toti pilotii care lucreaza la Romavia sunt pensionari si sunt afectati de ordonanta privind veniturile cumulate. Niciunul nu doreste sa renunte la pensie, deoarece valoarea acesteia depaseste salariul.

80 din cei 230 de angajati ai Romavia se gandesc sa demisioneze, printre acestia numarandu-se si personalul calificat in domeniu.

In cazul in care acestia ar opta pentru renuntarea la pensie, vor trebui sa returneze statului sumele compensatorii primite pana in prezent.

Potrivit ordonantei de urgenta a Cabinetului Boc, ei sunt obligati sa ia o decizie in aceasta privinta in urmatoarele 13 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
424

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
591

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
139

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...