Bani dați de Consiliul Județean unităților din subordine

Bani dați de Consiliul Județean unităților din subordine

Consilierii județeni se vor întruni, joi, în ședință extraordinară pentru a repartiza cei 15,8 milioane de lei care au fost alocați de Guvern Consiliului Județean Botoșani la rectificarea bugetară.

Potrivit președintelui CJ, Costică Macaleți, o parte din bani vor fi direcționați către Spitalul Județean Mavromati pentru achitarea tichetelor de masă către angajați. Fonduri vor ajunge și la celelalte instituții din subordine, pentru a putea încheia fără probleme anul.

"Vom rectifica bugetul intern, al Consiliului Județean, cu banii primiți și vom repartiza pe capitole și pe instituții. Vom da la unitățile de asistență medico-sociale, iar 500 de milioane de lei vechi vom da pentru tichete de masă să ajungem la zi. Mai facem un cont de rezervă la nivelul Consiliului Județean, că au existat comentarii", a precizat Costică Macaleți.

Consiliul Județean a repartizat de curând și banii primiți pentru unitățile administrativ-teritoriale din județ, fiind însă primării care nu au primit niciun leu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
447

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
214

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...

Mii de rable scoase din circulaţie, la Botoşani, cu bani de la stat

astăzi, 14:00
205

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Botoşani, Eugen Mateciuc, Programul Rabla va continua şi în cursul acestui an şi va fi destinat atât persoanelor fizice,...