Bani așteptați de la Ministerul Dezvoltării pentru dezastrul de pe drumurile județene

Bani așteptați de la Ministerul Dezvoltării pentru dezastrul de pe drumurile județene

Consiliul Județean așteaptă bani de la Ministerul Dezvoltării pentru a putea realiza lucrări de asfaltare pe mai multe tronsoane de drum județean care arată jalnic.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, speră ca schimbările care se vor produce la nivelul Ministerului, după căderea Guvernului, să nu afecteze și lista de investiții pentru care s-a solicitat finanțare. 

"Noi facem în continuare demersurile și pașii necesari pentru proiectele depuse, și mă refer strict la drumurile județene. Suntem pe drumul cel bun și sperăm ca după instalarea unui ministru la Dezvoltare să se dea drumul la OG 28 să mai prindem și noi câteva lucrări la drumurile județene. Sunt șanse să fie realizate, pentru că sunt pe o listă prioritară a Ministerului Dezvoltării. Sper ca spre sfârșitul anului să ne apucăm de treabă", a precizat Costică Macaleți.

Când vor fi alocate fondurile necesare, se va interveni cu prioritate pe drumurile Dumeni-Cordăreni-Corlăteni, Coșula-Vorona, Ionășeni-Mășcăteni până la Albești, o bucată de la Corlăteni până la Dimăcheni, Ghireni-Coțușca.

 

 

Spune-ne opinia ta