Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Consilierii locali au fost de acord ca o parte din sumele prinse anul acesta în bugetul local pentru manfestări să fie direcționați pentru organizarea Zilelor Orașului Botoșani.

Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Este vorba de o sumă de 50.000 de lei care va fi folosită pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în perioada 21-23 aprilie în Centrul Istoric, dar și pentru manifestările dedicate sărbătoririi "Sfântului Mare Mc. Gheorghe", patronul spiritual al municipiului Botoşani.

Suma alocată de consilierii locali vine în completarea fondurilor pe care le va folosi firma care se va ocupa de organizarea Zilelor Orașului.

Finanţarea evenimentului se va realiza prin încheierea de protocoale de parteneriat, în schimbul folosirii locului public vor achita contravaloarea spectacolelor artistice, precum şi focul de artificii. La încheierea parteneriatului se va avea în vedere ca valoarea totală necesară desfăşurării evenimentului (plată artişti, foc artificii, publicitate, etc.) să nu fie mai mică decât valoarea taxei de folosire a locului public", se menționează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

ProgramuI acţiunilor:
•     21 - 23 aprilie - Spectacole în aer liber cu artişti locali şi naţionali, precum şi spectacole ale instituţiilor de cultură ale municipiului.
•     23 aprilie - Foc de artificii de pe clădirea Palatului Administrativ

"În organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituţiile culturale finanţate de la bugetul local precum şi alte entităţi, pentru a asigura o paletă cât mai largă de acţiuni, astfel încât să satisfacem gusturile diversificate ale tuturor cetăţenilor municipiului Botoşani. Vor avea loc acţiuni religioase, spectacole cultural - artistice. de divertisment, toate cu scopul de a asigura cetăţenilor un mod plăcut de petrecere a timpului liber", se arată în raportul de specialitate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

astăzi, 13:37
201

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, susține că toate economiile vor fi direcționate către executarea de lucrări pe drumurile județene. Direcțiile din subordinea Co...

Încă un bloc ANL va fi ridicat pe terenurile armatei. Vezi pentru cine!

astăzi, 13:13
1007

Pe terenurile armatei de la ieșirea din municipiul Botoșani către Iași, unde deja au început să se construiască blocuri ANL, va mai fi ridicat un astfel de imobil cu finanțare de la Agen...

Aglomerația din maxi-taxi și comportamentul unor șoferi, reclamate autorităților!

astăzi, 12:28
444

Prin vocea lui Radu Căjvăneanu, reprezent al Asociației pentru Protecția Consumatorului Botoșani, au fost aduse în atenția reprezentanților municipalității o serie de reclamații v...