Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Consilierii locali au fost de acord ca o parte din sumele prinse anul acesta în bugetul local pentru manfestări să fie direcționați pentru organizarea Zilelor Orașului Botoșani.

Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Este vorba de o sumă de 50.000 de lei care va fi folosită pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în perioada 21-23 aprilie în Centrul Istoric, dar și pentru manifestările dedicate sărbătoririi "Sfântului Mare Mc. Gheorghe", patronul spiritual al municipiului Botoşani.

Suma alocată de consilierii locali vine în completarea fondurilor pe care le va folosi firma care se va ocupa de organizarea Zilelor Orașului.

Finanţarea evenimentului se va realiza prin încheierea de protocoale de parteneriat, în schimbul folosirii locului public vor achita contravaloarea spectacolelor artistice, precum şi focul de artificii. La încheierea parteneriatului se va avea în vedere ca valoarea totală necesară desfăşurării evenimentului (plată artişti, foc artificii, publicitate, etc.) să nu fie mai mică decât valoarea taxei de folosire a locului public", se menționează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

ProgramuI acţiunilor:
•     21 - 23 aprilie - Spectacole în aer liber cu artişti locali şi naţionali, precum şi spectacole ale instituţiilor de cultură ale municipiului.
•     23 aprilie - Foc de artificii de pe clădirea Palatului Administrativ

"În organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituţiile culturale finanţate de la bugetul local precum şi alte entităţi, pentru a asigura o paletă cât mai largă de acţiuni, astfel încât să satisfacem gusturile diversificate ale tuturor cetăţenilor municipiului Botoşani. Vor avea loc acţiuni religioase, spectacole cultural - artistice. de divertisment, toate cu scopul de a asigura cetăţenilor un mod plăcut de petrecere a timpului liber", se arată în raportul de specialitate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1440

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
725

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
495

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...