Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Consilierii locali au fost de acord ca o parte din sumele prinse anul acesta în bugetul local pentru manfestări să fie direcționați pentru organizarea Zilelor Orașului Botoșani.

Bani alocați de consilierii locali pentru Zilele Orașului

Este vorba de o sumă de 50.000 de lei care va fi folosită pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în perioada 21-23 aprilie în Centrul Istoric, dar și pentru manifestările dedicate sărbătoririi "Sfântului Mare Mc. Gheorghe", patronul spiritual al municipiului Botoşani.

Suma alocată de consilierii locali vine în completarea fondurilor pe care le va folosi firma care se va ocupa de organizarea Zilelor Orașului.

Finanţarea evenimentului se va realiza prin încheierea de protocoale de parteneriat, în schimbul folosirii locului public vor achita contravaloarea spectacolelor artistice, precum şi focul de artificii. La încheierea parteneriatului se va avea în vedere ca valoarea totală necesară desfăşurării evenimentului (plată artişti, foc artificii, publicitate, etc.) să nu fie mai mică decât valoarea taxei de folosire a locului public", se menționează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

ProgramuI acţiunilor:
•     21 - 23 aprilie - Spectacole în aer liber cu artişti locali şi naţionali, precum şi spectacole ale instituţiilor de cultură ale municipiului.
•     23 aprilie - Foc de artificii de pe clădirea Palatului Administrativ

"În organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituţiile culturale finanţate de la bugetul local precum şi alte entităţi, pentru a asigura o paletă cât mai largă de acţiuni, astfel încât să satisfacem gusturile diversificate ale tuturor cetăţenilor municipiului Botoşani. Vor avea loc acţiuni religioase, spectacole cultural - artistice. de divertisment, toate cu scopul de a asigura cetăţenilor un mod plăcut de petrecere a timpului liber", se arată în raportul de specialitate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

O primă licitație pentru modernizarea Stadionului Municipal

astăzi, 15:54
74

Una dintre investițiile avute în plan de municipalitate, despre care s-a vorbit și pe vremea vechii administrații, este modernizarea Stadionului Municipal și aducerea arenei sportive la stan...

Îngrijorarea primarului Cătălin Flutur: "Nu avem niciun fel de predicție față de bugetul pe anul viitor"

astăzi, 14:56
123

Primarul Cătălin Flutur susține că nu există niciun fel de "predicție" și totul se datorează "bramburelii" de la nivel central în condițiile în care se tot vor...

Lovitură dură pentru clienții societății de termoficare! Subvenția acordată de municipalitate, redusă considerabil!

astăzi, 14:33
420

Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a decis ca din aprilie 2018 ajutorul financiar pentru încălzire acordat sub forma subvenției să îl primească doar...