Avarie în alimentare cu apă în faţa ghetourilor din Parcul Tineretului FOTO
BOTOSANI

O avarie de proporţii "ia ochii" celor care ajung pe lângă ghetourile din cartierul Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, apa gâlgâind până la vale. Locuitorii din cele două imobile reclamă că deşi au anunţat avaria, nimeni nu a intervenit până acum.

Avarie în alimentare cu apă în faţa ghetourilor din Parcul Tineretului FOTO

 Avarie în Parcul Tineretului  Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

La mai puţin de un an de la momentul în care erau să rămână fără apă la robinete, din cauza focarului de hepatită şi a deficienţelor depistate de inspectorii de sănătate publică, oamenii de la ghetourile din Parcul Tineretului se "oglindesc" într-o baltă de dimensiuni remarcabile.

Chiar în faţa blocului T135, printre spaţiile lăsate de lucrările de reparaţii ale asfaltului gâlgâie apa, scurgându-se apoi către T140 şi la vale, spre Aleea Parcul Tineretului. Locuitorii celor două ghetouri se declară revoltaţi că "de o săptămână curge apa aici, cine o plăteşte?".

Cel ce se intitulează "bulibaşa" susţine că a fost semnalată avaria la Nova Apaserv, dar vă deocamdată nimeni nu a venit să vadă despre ce este vorba.

"Ştim despre avaria respectivă, însă nu am avut cum să ajungem acolo până acum, o vom face luni. Trebuie spart asfaltul ca să vedem ce conductă e afectată", spune inginerul Romeo Obuf, coordonatorul echipelor de intervenţie Nova Apaserv.

La începutul acestui an, conducerea Nova Apaserv luase decizia de a opri furnizarea apei în cele două ghetouri şi montarea unei pompe în afara imobilelor, însă ulterior a renunţat.

Despre ce s-a întâmplat atunci, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

REVOLTĂ la ghetouri! Întreruperea apei a scos oamenii în stradă, poliţiştii locali chemaţi în cartier! FOTO VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Parlamentarii botoşăneni, invitaţi să susţină prin angajament construcţia Autostrăzii A8

astăzi, 08:27
296

La două săptămâni de la marşul organizat de Grupul de Iniţiativă Civică "Împreună pentru autostrada Ungheni- Iaşi- Târgu Mureş" , membrii acesteia trec la următo...

Toamna s-a instalat la Botoşani, aducând frigul! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

Luni, 25 Septembrie 2017
1453

La Botoşani, toamna a început să se manifeste cu ploi torenţiale, însoţite de descărcări electrice, înregistrate săptămâna trecută. În această săptămân...

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1234

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...