Avarie în alimentare cu apă în faţa ghetourilor din Parcul Tineretului FOTO
BOTOSANI

O avarie de proporţii "ia ochii" celor care ajung pe lângă ghetourile din cartierul Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, apa gâlgâind până la vale. Locuitorii din cele două imobile reclamă că deşi au anunţat avaria, nimeni nu a intervenit până acum.

Avarie în alimentare cu apă în faţa ghetourilor din Parcul Tineretului FOTO

 Avarie în Parcul Tineretului  Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

La mai puţin de un an de la momentul în care erau să rămână fără apă la robinete, din cauza focarului de hepatită şi a deficienţelor depistate de inspectorii de sănătate publică, oamenii de la ghetourile din Parcul Tineretului se "oglindesc" într-o baltă de dimensiuni remarcabile.

Chiar în faţa blocului T135, printre spaţiile lăsate de lucrările de reparaţii ale asfaltului gâlgâie apa, scurgându-se apoi către T140 şi la vale, spre Aleea Parcul Tineretului. Locuitorii celor două ghetouri se declară revoltaţi că "de o săptămână curge apa aici, cine o plăteşte?".

Cel ce se intitulează "bulibaşa" susţine că a fost semnalată avaria la Nova Apaserv, dar vă deocamdată nimeni nu a venit să vadă despre ce este vorba.

"Ştim despre avaria respectivă, însă nu am avut cum să ajungem acolo până acum, o vom face luni. Trebuie spart asfaltul ca să vedem ce conductă e afectată", spune inginerul Romeo Obuf, coordonatorul echipelor de intervenţie Nova Apaserv.

La începutul acestui an, conducerea Nova Apaserv luase decizia de a opri furnizarea apei în cele două ghetouri şi montarea unei pompe în afara imobilelor, însă ulterior a renunţat.

Despre ce s-a întâmplat atunci, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

REVOLTĂ la ghetouri! Întreruperea apei a scos oamenii în stradă, poliţiştii locali chemaţi în cartier! FOTO VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Se întâmplă tot la Botoşani: Satul cu o mie de suflete şi parc de peste un milion de lei

Sâmbătă, 19 August 2017
2500

Într-o localitate cu 1.322 de locuitori, după cum arată Recensământul din 2011, se va amenaja un parc. Este vorba de localitatea Bobuleşti, oraşul Ştefăneşti, acolo unde Primăria ...

Bătaie de joc la 112: echipaje plimbate la Vlăsineşti de un glumeţ încă neidentificat

Vineri, 18 August 2017
3944

Joi noapte, echipajele de urgenţă au fost puse pe drumuri de câţiva tineri, cel mai probabil din Vlăsineşti, care au alarmat operatorii de la serviciul 112 că o persoană are intenţii sin...

Bugetul de investiţii al Spitalului Judeţean, cheltuit pe lucrări cerute de pacienţi şi autorităţi

Vineri, 18 August 2017
797

Mare parte din fondurile rezervate pentru achiziţii de instrumentar şi tehnică medicală a fost folosită pentru remedierea deficienţelor depistate la un control al Inspecţiei Sanitare la Secţia...