Autoritățile locale se pregătesc de modernizarea bazei sportive la Dorohoi

Autoritățile locale se pregătesc de modernizarea bazei sportive la Dorohoi

Primăria municipiului Dorohoi încearcă să obțină o finanțare de la Compania Națională de Investiții în vederea modernizării complexului sportiv din localitate.

Potrivit primarului Dorin Alexandrescu, proiectul vizează modernizarea terenului, construirea unei tribune cu vestiare și amenajarea unei parcări.

“Am depus la CNI un proiect pentru modernizarea terenului doi. Va avea o suprafață sintetică. De asemena, va avea tribună, parcare și vestiare. Am avut și acordulul Federației Române de Fotbal iar Compania Națională de Investiții va realize proiectul”, a precizat Dorin Alexandrescu.

Primăria Dorohoi a transmis în noiembrie 2019 către Compania Națională de Investiții - Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice, documentațiile tehnice privind continuarea etapei de finanțare a unei noi Baze sportive de TIP 1, pe amplasamentul terenului de antrenament aferent Stadionului 1 Mai Dorohoi, strada 1 Decembrie.

Realizarea investiției va consta într-un teren de fotbal de 7140 mp, având suprafața de joc din gazon artificial, va fi dotat cu două bănci de rezervă, o tribună cu 500 de locuri, tabelă de marcaj, împrejmuire etc.

Pe lânga terenul de fotbal, va mai fi amenajat și un teren de tenis de 800 mp, având suprafața de joc din covor de tartan, va fi dotat cu două bănci de rezerve, iluminat nocturn, fileu, panouri de baschet, porți de handbal, împrejmuire etc.

Baza sportivă va conține și o zonă administrativă, grupuri sanitare si vestiare, cu o suprafață construită de 520 mp, o zonă de parcare și spații verzi.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
4

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
52

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
11

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...