Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un pod de pe DN29!

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un pod de pe DN29!

Profitând de vremea favorabilă, echipele DRDP Iași au devansat graficul lucrărilor de reparații la podurile din administrare. Astfel, astăzi, 12 octombrie 2018, au început lucrările la podul de pe DN 29, km 44+150 (localitatea Răchiți, județul Botoșani), în condițiile în care lucrările erau programate începând de luni, 15 octombrie. Facem precizarea că intervențiile se vor derula în weekend, motiv pentru care circulația în zonă se va desfășura pe jumătate din calea de rulare, dirijată prin semafor, cu semnalizarea aferentă.

DRDP Iași efectuează în această perioadă lucrări de reparații și de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la poduri, pasaje și viaducte de pe drumurile naționale aflate în administrare, conform unui comunicat al Direcției, remis redacției.

"Traficul auto pe sectoarele supuse lucrărilor de reparații se va desfășura pe jumătate din cale, motiv pentru care solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto, cu respectarea indicatoarelor și a restricțiilor rutiere instituite", se arată în finalul comunicatului.

Astfel de lucrări s-au mai efectuat pe DN 28A, km 22+660 (podul peste Siret, de la intrarea în municipiul Pașcani), urmând ca în perioada următoare să fie abordat și obiectivul de pe DN 24, km 219+527 (podul de la Vama Sculeni).  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descinderi la hoții de animale: Unul dintre ei se află în pușcărie pentru comiterea unei tâlhării!

astăzi, 12:28
211

Pe data de 13 decembrie, având în vedere cercetările ce se efectuează în două dosare penale privind furtul unei cabaline şi a 5 cinci bovine, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşan...

Hoț prins asupra faptului: A furat produse sportive dintr-un magazin din municipiul Botoșani

astăzi, 12:10
222

În cursul zilei de joi, administratorul unei unităţi economice din municipiul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că a surprins un tânăr care a sustras bunuri...

Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!

astăzi, 12:02
134

Poliţiştii botoşăneni au depistat vineri, pe strada Poştei, un vehicul care circula pe un sector de drum având accesul interzis, mașina fiind condusă de un tânăr de 22 de ani, din ...