Aşteptări mai mari de la angajaţii Primăriei Botoşani, după majorarea salariilor

Aşteptări mai mari de la angajaţii Primăriei Botoşani, după majorarea salariilor

Majorarea salariilor angajaţilor din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani trebuie să aducă şi o activitate mai eficientă din partea acestora.

Asta susţine primarul Cătălin Flutur care spune că trebuie să crească şi gradul de satisfacţie al cetăţenilor în raport cu serviciile oferite de funcţionarii din administraţia publică locală.

“Sunt în primărie oameni care răspund pentru ceea ce fac şi o să îi rog şi pe ei ca odată cu creşterea salariilor să îşi îmbunătăţească activitatea ca să crească gradul de satisfacţie al cetăţenilor”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Cei mai mulţi bani din bugetul local sunt direcţionaţi, lunar, pentru acoperirea cheltueililor de personal.

De la 1 ianuarie 2018, indemnizația primarului va fi de 17.100 de lei, iar viceprimarii vor primi câte o indemnizație brută lunară de 15.200 de lei.

Salariul de bază al secretarului județului va depăși 12.000 de lei, în timp ce arhitectul șef va avea un salariu de bază de 12.350 lei Salariul de bază al unui director executiv din aparatul de specialitate al primarului ajunge la 11.628 de lei.

Un şef serviciu poate ajunge la un salariu de bază de 9.595 lei, iar un şef birou la 9.234 lei.

Salariul de bază al unui consilier juridic grad superior I să fie de 6.455 lei, iar pentru gradul asistent poate ajunge până la 4.261 de lei, şi la 3.386 de lei în cazul unui debutant.

Vezi AICI salariile de bază din cadrul Primăriei Botoşani şi de la serviciile subordonate!

 

 

Spune-ne opinia ta