Astazi, alt episod din razboiul lui Tabuleac impotriva directorilor de la Drumuri si Poduri

Astazi, alt episod din razboiul lui Tabuleac impotriva directorilor de la Drumuri si Poduri

Geanina Pintilii nu considera justificata cererea lui Tabuleac

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a anuntat ca va incepe astazi procedura pentru demiterea conducerii de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri. Termenul de 48 de ore dat de presedinte atat Geaninei Pintilii, directorul executiv DJDP, cat si adjunctului sau, a expirat, iar demisiile solicitate nu au fost prezentate pe biroul democrat-liberalului Tabuleac.

Prin urmare, presedintele CJ a anuntat ca va declansa procedura de cercetare administrativa necesara demiterii celor doi directori.

Se pare ca dumnealor se considera indreptatiti sa protesteze vizavi de aceasta solicitare. Noi nu-i putem sa-i obligam sa-si dea demisia. Putem doar sa le-o cerem si sa prezentam si motivatia care ne determina sa le-o cerem. Lucrul acesta l-am facut. Putem insa sa-i demitem respectand o anumita procedura, a mentionat Tabuleac.

Principalul motiv pentru care seful CJ a cerut demisia conducerii DJDP il reprezinta, conform declaratiilor lui Tabuleac, proasta gestionare a activitatii.

De partea cealalta, directorii din fruntea directiei au refuzat sa renunte la functiile de conducere, precizand ca fiecare dintre ei si-a indeplinit sarcinile de serviciu. Mai mult, Geanina Pintilii a acuzat ca scandalul iscat este politic, angajatii Directiei cazand la mijloc, intre fosta si actuala conducere a Consiliului Judetean.

Daca se va ajunge la demitere, directoarea DJDP a declarat ca isi va cauta dreptatea in instanta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
587

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
290

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
98

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...