Asfalt nou pe o stradă intens circulată din Botoșani - FOTO

Un sens de mers de pe una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Botoșani a fost asfaltat sâmbătă. 

Asfalt nou pe o stradă intens circulată din Botoșani - FOTO

Lucrările pe Bulevardul George Enescu, pe cele două benzi care coboară de la intersecția cu strada Primăverii până la sensul giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu, au început sâmbătă dimineață la ora 07.00 și au fost finalizate în jurul orei 18.00.

Totuși tronsonul pe care s-a turnat stratul de uzură va mai rămâne închis câteva ore pentru a permite asfaltului să se răcească și să se întărească.

Săptămâna viitoare se va turna asfalt și pe celălalt sens de mers, fiind totodată reabilitate și trotuarele și schimbate bordurile. 

"În cursul zilei de astăzi au demarat lucrările de turnare a stratului de uzura al asfaltului pe Bulevardul George Enescu sensul de mers dinspre strada Primăverii către Bulevardul Mihai Eminescu. Acest sens de mers va fi inchis circulației autoturismelor până la ora 22:00 pentru a permite asfaltului să se răcească şi să se întărească. Practic, în acest moment, jumătate din tronsonul de bulevard pe care se lucrează este gata, săptămânile viitoare urmând să continue lucrările de reparații trotuare şi asfalt pe celălalt sens de mers", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

 
După finalizarea lucrărilor de pe Bulevardul George Enescu va fi amenajat și un sens giratoriu din balize, la intersecția cu strada Bucovina.

Lucrările sunt executate de firma Conrec iar  fondurile vor fi luate din bugetul alocat anul acesta pentru întreţinere şi reparaţii străzi, capitol pentru care s-au prins  4 milioane de lei. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest al polițiștilor și angajaților Ambulanței în fața Prefecturii - FOTO

Luni, 23 Octombrie 2017
1451

Aproximativ 20 de sindicaliști de la Blocul Național Sindical, Filiala Județeană Botoșani, angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Serviciului Județean de Ambulanță, Jandarmerie...

Sinistrații din blocul de pe Primăverii vor putea reveni în locuințe după verificarea utilităților

Luni, 23 Octombrie 2017
828

Sinistrații din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de explozia de la jumătatea lunii septembrie, se vor putea întoarce în locuințe doar după ce se va ...

Consilieri noi în echipa prefectului judeţului

Luni, 23 Octombrie 2017
1332

Cancelaria prefectului judeţului Botoşani are, de săptămâna aceasta, doi noi consilieri. Unul dintre aceştia se va ocupa de relaţiile cu presa, fiind vorba de fosta jurnalistă Mădălina ...