Asfalt nou pe mai multe tronsoane de drum național din județul Botoșani

Asfalt nou pe mai multe tronsoane de drum național din județul Botoșani

Mai multe tronsoane de drum național de pe raza județului Botoșani vor fi reabilitate în perioada următoare, prin turnarea unui strat nou de asfalt.

Potrivit lui Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, vor fi continuate lucrările pe drumul național de la Săveni, care au fost sistate de constructor, fiind identificate resurse financiare pentru finalizarea lucrării, dar se va interveni și pe zona Darabani.

De asemenea, până în toamna acestui an se va lucra și pe drumul național Manoleasa-Rădăuți Prut. Specialiștii urmează să aleagă ce soluție va fi aplicată pe acest drum până la turnarea stratului de asfalt. 

"Am aprobat și se va relua lucrarea pe drumul de la Săveni, mai sunt undeva la 15 km. De asemenea, se vor face lucrări de la Darabani spre Rădăuți Prut, sunt vreo 9 km. Și pe DN 24C Manoleasa Rădăuți-Prut vom face recepția la sectoarele experimentale, am o comisie care face o analiză să vadă cum s-a comportat, vom alege o variantă din cele trei și estimez că în două săptămțâni scoatem la licitație și din septembrie ne apucăm de lucru. Și pe zona Ștefănești sunt programate reparații curente, o să avem și achiziții de mixtură", ne-a declarat Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

 

 

Spune-ne opinia ta