Asaltati de colindatori!

Asaltati de colindatori!
Prefectul Judetului, subprefectii si presedintele Consiliului Judetean Botosani au primit astazi sapte grupuri de colindatori de toate varstele, in jur de 200 de persoane, din judet si nu numai.

Un grup din localitatea Fantanele, Suceava, a urat la multi ani sefilor institutiilor Botosanene la primele ore ale diminetii.

Au urmat un grup de elevi de la scoala speciala din Botosani, membrii Sindicatului Pensionarilor din Botosani, copii de la Centrul de plasament Prietenia, elevi de la Seminarul Teologic Botosani, elevi de la scoala cu clasele 5-8 din comuna Hudesti, elevi de la Colegiul Economic Botosani.

Sefii judetului au asistat la adevarate spectacole prezentate de colindatori. Conducerea Institutiei Prefectului, impreuna cu seful Consiliului Judetean, le-au multumit colindatorilor si i-au rasplatit cu bani, colacei, mere, dulciuri, sucuri si vin, respectand obiceiurile din strabuni, a precizat Nadia Novac, consultant al prefectului de Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
227

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...