Arhitectul șef Dan Sandu are zilele numărate la Primăria Botoșani

Arhitectul șef Dan Sandu are zilele numărate la Primăria Botoșani

Realizarea Planului Urbanistic General al municipiului a fost principalul motiv pentru care arhitectului șef al orașului, Dan Sandu, a primit în urmă cu doi ani de zile o derogare pentru a rămâne pe funcție.

După mai bine de doi ani de zile însă, Planul Urbanistic General al Botoșaniului nu a fost încă finalizat, așa că zilele pe care arhitectul le va mai petrece la Primăria municipiului Botoșani par a fi numărate.

Prin urmare, o dată cu schimbarea garniturii de la vârful Primăriei municipiului, se vor lua și o serie de măsuri organizatorice.

Conform celor declarate de primarul Cosmin Andrei, contractul individual de muncă al arhitectului șef Dan Sandu nu va mai fi prelungit.

“Într-adevăr nu voi mai prelungi contractul domnului Sandu. După terminarea mandatului, vom numi un interimar până la organizarea concursului pentru funcția de arhitect șef al municipiului Botoșani. Din câte știu eu, Planul Urbanistic General al municipiului nu este finalizat și trebuie obligatoriu să rezolvăm această problemă”, a explicat primarul Cosmin Andrei.

Actualul arhitect șef este de fapt pensionar de drept, dar fostul primar Cătălin Flutur, i-a acordat respectiva derogarea pentru a realiza imperativ PUG-ul municipiului, lucru care nu s-a întâmplat, iar actualul edil susține că nu va mai tolera nicio amânare.

 

Spune-ne opinia ta