Membrii Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv încasează indemnizație încă 3 luni

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Nova Apaserv, ale căror mandate încetează în luna ianuarie, vor mai rămâne pe funcții încă 90 de zile.

Membrii Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv încasează indemnizație încă 3 luni

Prelungirea mandatelor acestora a fost aprobată de consilierii județeni în ultima ședință ordinară de Consiliu Județean. În data de 5 ianuarie, Adunarea Generală a Acționarilor de la operatorul de apă va hotărî declanșarea procedurii de selecție a noilor membri ai Consiliului de Administrație, dar până la finalizarea procedurii această structură de conducere nu poate rămâne fără personal.

Din Consiliul de Administrație actual fac parte Dan Deleanu, Constantin Grigoroșcuță, Lucian Diac Milatinovici, Cristina Anton, Albert Tănasă, Daniel Tupiluș, Brândușa Bucșă și Ionuț Cârnu.

Noul Consiliu de Administrație va avea dor cinci membri. Selecția acestora va fi făcută de o comisie din care vor face parte și reprezentanți ai Consiliului Județean Botoșani, precum și un expert independent. 

Membrii Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv primesc indemnizație lunară netă de 1.000 de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

astăzi, 07:55
223

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
640

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
660

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...